Ultimate magazine theme for WordPress.

OPINIE – Ca la Huedin, nicăieri! De ce administrația locală se cacă pe ea, scuzați expresia, și nu ține pasul cu alte orașe?

0 194

Acesta este un material de opinie și trebuie diferențiat de știri.

În cursul zilei de miercuri, reprezentanții Primăriei Huedin ne spuneau că joi vor face public programul de 1 Decembrie 2017, Ziua Națională a României. Joi, SURPRIZĂ! Programul anunțat era nimic. Nici un consilier local nu a fost capabil să facă un proiect, care să fie votat în Consiliul Local Huedin, și astfel să fie buget pentru organizarea unui eveniment dedicat Zilei Naționale a României. Se împlinesc 99 de ani de la Unirea Transilvaniei cu România, în anul 1918.

Cu alte cuvinte, Primăria Huedin ne invită în centrul orașului să vedem cum partidele politice, alea care ne-au nenorocit cu totul, agenții economici și angajații primăriei defilează, se etalează și depun coroane la troița din centrul orașului. Bine, înainte de asta se ține o slujbă în cinstea eroilor noștri. CINSTE LOR, că în ziua de azi nu mai avem așa ceva!

Am uitat să vă mai spun ceva. În timp ce în Cluj-Napoca, Turda, Câmpia Turzii, Dej și Gherla cetățenii au parte de spectacole, focuri de artificii și primesc ceai și șampanie, la Huedin nu primesc nimic. NADA! Sunt chemați în centrul orașului să vadă nimic.

Asta nu e nimic, dar am mai aflat că la Huedin iluminatul festiv nu se pornește la 1 Decembrie, așa cum se întâmplă în toate orașele, ci la 15 Decembrie. Auzi tu, se vrea economie la curent.

Da, știu că orașul Huedin este mic și nu are un buget prea mare, dar Ziua Națională a României NU TREBUIE TRECUTĂ CU VEDEREA și trebuie sărbătorită cu cinste, conducătorii alături de oameni, în mijlocul lor. Pentru un astfel de eveniment se puteau face cheltuieli și garantat oamenii nu se supărau.

ATÂT LA HUEDIN DE 1 DECEMBRIE 2017.
LA MULȚI ANI ROMÂNIA!

Iată afișele cu evenimentele din celelalte orașe ale județului Cluj.

CLUJ-NAPOCA

CÂMPIA TURZII

TURDA

DEJ

GHERLA

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.