Ultimate magazine theme for WordPress.

Lipsa numerică a polițiștilor ori dezinteresul celor existenți se vede la Poieni. Două spargeri și două distrugeri ÎNTR-O SINGURĂ NOAPTE!

1 1.827

Lipsa numerică a polițiștilor de la Postul de Poliție Poieni ori dezinteresul celor existenți se vede. Autori necunoscuți au dat două spargeri în noaptea de marți spre miercuri și au provocat două distrugeri. Patru infracțiuni în aceeași noapte, fără ca autorii să fie „deranjați” de oamenii legii.

La data de 9 februarie, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale din comuna Poieni cu privire la faptul că, în cursul nopții, s-a pătruns în interiorul unui magazin alimentar, de unde au fost sustrase mai multe bunuri.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta unui magazin alimentar, de unde ar fi sustras 900 de lei, țigarete și băuturi alcoolice, fiind totodată forțat și degradat un bancomat aflat în incinta respectivei încăperi, fără a fi sustrasă vreo sumă de bani.

Totodată, cercetările desfășurate au indicat faptul că s-ar fi pătruns și într-o agenție de loterie, unde ar fi fost distruse mai multe bunuri, fără a fi sustrase eventuale obiecte sau valori, iar de pe o altă clădire ar fi fost distrus un sistem de supraveghere.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuând activitățile pentru identificarea autorilor, luarea măsurilor legale și recuperarea prejudiciului cauzat.

Citește și … Poieni, comuna în care „siguranță și încredere” nu se aplică. Persoane necunoscute au furat lemnele de la școală

1 Comentariu
  1. Ionut spune

    Daca nu au inregistrat camerele de supraveghere ceva pt a se putea identifica autorii ,aceste infractiuni vor ramane.cu autori necunoscuti,iiar.faptasii vor ramane neidentificati ,deoarece acesti politisti de la poieni nu sunt in stare sa gaseasca hotii sunt doar politisti cu titlul in rest de cand sunt la Poieni nu au gasit nici un hot

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.