Ultimate magazine theme for WordPress.

Intervenție în forță a polițiștilor din Huedin. Amendă de 15.000 de lei

0 2.997

Intervenție în forță a polițiștilor din Huedin, miercuri seara, pe strada Horea din oraș. Un bărbat a organizat un eveniment privat, cu toate că evenimentele sunt interzise în această perioadă. După amendă, polițiștii au oprit totul și i-au „expediat” pe participanți la casele lor.

În ciuda faptului că în perioada actuală sunt interzise evenimentele private, bărbatul în cauză nu a avut o problema în a chema acasă la el aproximativ 40 de persoane. La același eveniment a fost chemată și o formație și un lăutar.

Sesizarea au făcut-o vecinii bărbatului, prin INFO Huedin, deranjați fiind de gălăgie. Astfel, după sesizare, polițiștii s-au deplasat pe strada Horea 95 și i-au aplicat organizatorului o amendă în valoare de 15.000 de lei, amenda maximă. Participanții la eveniment au fost trimiși către casele lor.

„În cursul serii de ieri, polițiștii de investigații criminale alături de polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției orașului Huedin s-au sesizat cu privire la faptul că la un imobil aflat pe strada Horea s-au adunat aproximativ 40 de persoane,cu ocazia unui eveniment privat. La fața locului a fost identificat organizatorul evenimentului, respectiv un bărbat de 61 de ani, care a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 15.000 de lei, în baza Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. În urma intervenției și a sancțiunii aplicate, evenimentul a fost oprit”, precizează Alexandra Luca, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.