Ultimate magazine theme for WordPress.

Inspecția Tehnică Periodică –  ITP la Oaza Car Care: Pentru Siguranță și Conformitate

0 248
Conținut oferit de: Oaza Car Care.

Procedura de Inspecție Tehnică Periodică, sau pe scurt ITP, constituie un demers crucial în asigurarea securității și adecvării autovehiculelor pentru a circula în mod sigur pe drumurile publice. ITP-ul are ca obiectiv certificarea capacității unui vehicul de a funcționa în condiții optime din punct de vedere tehnic, și, în același timp, de a confirma nivelul de emisii de noxe conform reglementărilor.

PSD NEGRENI

Din anul 2021, Service Auto Cluj Oaza Car Care, situat strategic pe adresa Kővári László 8, în imediata apropiere a Gării din Cluj, își desfășoară activitatea cu succes ca un centru auto integral. Aici, pe lângă serviciile de vulcanizare auto și magazinul de piese auto, echipa noastră dedicată a efectuat peste 1000 de ITP-uri, ceea ce demonstrează nivelul înalt de profesionalism și încrederea pe care o inspirăm clienților noștri.

PSD POIENI

Suntem mândri să facem parte din categoria stațiilor autorizate de Registrul Auto Român (RAR) pentru a efectua ITP-uri în Cluj, acoperind un spectru larg de vehicule, inclusiv:

PSD MĂRGĂU
 1. Automobile cu motoare pe benzină (motorizare cu aprindere prin scânteie)
 2. Mașini cu motoare pe motorină (motorizare cu aprindere prin comprimare)
 3. Autoturisme 4×4 și autoutilitare cu o greutate maximă de 3,5 tone

Fiecare ITP Cluj efectuat la Oaza Car Care reprezintă un angajament ferm de a furniza un serviciu de încredere, care respectă în întregime normele și standardele impuse de RAR. Avem în echipă profesioniști cu experiență în domeniul auto, pregătiți să vă ofere asistență de cea mai înaltă calitate.

Amplasați într-o locație centrală, în inima cartierului Gruia din Cluj-Napoca, ne aflăm la doar un minut de mers pe jos de Gara din Cluj-Napoca și la o distanță scurtă de centrul orașului. Acest fapt contribuie la minimizarea timpului necesar pentru efectuarea ITP-ului. În ceea ce privește politica noastră de prețuri, aceasta se caracterizează prin corectitudine, indiferent dacă este vorba despre autoturisme sau autoutilitare.

La Oaza Car Care dispunem de echipamente de ultimă generație, printre care enumerăm:

 • Aparatura pentru verificarea frânelor
 • Dispozitiv pentru testarea amortizoarelor
 • Aparat de reglat farurile
 • Analizor de gaze
 • Echipament pentru montarea și demontarea jantelor
 • Echipament pentru echilibrarea roților
 •  

Aceste facilități de vârf ne permit să realizăm ITP-uri precise și detaliate, asigurându-ne că vehiculele sunt într-o stare optimă de funcționare.

Pentru a efectua ITP la Oaza Car Care Cluj, sunt necesare următoarele documente:

 1. Certificatul de înmatriculare al autovehiculului în format original.
 2. Cartea de identitate a mașinii, fie în format original, fie în copie cu ștampilă conformă cu originalul.
 3. Documentul de asigurare al autovehiculului, care poate fi prezentat atât în copie, cât și în format original.

Top of Form

Inspecția Tehnică Periodică nu este doar un proces formal de verificare, ci reprezintă o măsură esențială pentru protecția vieții și siguranța tuturor celor implicați în trafic. În cadrul acestei proceduri, efectuăm o serie de verificări riguroase, inclusiv inspecția luminilor, a anvelopelor, a direcției, a sistemului de frânare, a foliilor de protecție omologate, a parbrizului, a caroseriei, a emisiilor de noxe și verificăm seria de motor și caroserie. Suntem dedicați asigurării faptului că vehiculele dumneavoastră sunt în cea mai bună formă posibilă.

La Oaza Car Care, vă punem la dispoziție nu doar servicii de ITP, ci și o gamă completă de servicii auto, inclusiv vulcanizare auto și un magazin bogat în piese auto. Suntem alegerea perfectă pentru a vă menține autovehiculul în cea mai bună formă posibilă, sub același acoperiș, garantând siguranță, eficiență și servicii de cea mai înaltă calitate.

Cu Oaza Car Care Cluj, aveți garanția că autovehiculul dumneavoastră  beneficiază de servicii profesioniste și în siguranță. Optați pentru oferta noastră pentru a vă asigura că vehiculul dumneavoastră se află în cea mai bună stare posibilă.

Top of Form

Pentru service și magazin piese auto Cluj, ne găsești la: 

Calea Dorobantilor 18- 20, Cluj-Napoca

Telefon: 0774.456.341

Iar pentru vulcanizare și ITP, service auto, și piese auto la: 

Strada Kovari Laszlo 8-10, Cluj-Napoca

Telefon: 0754.099.374 / 0746.873.981.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.