Ultimate magazine theme for WordPress.

GALERIE FOTO – Primăria Huedin investește în educația și siguranța elevilor din Huedin. START an școlar 2020 – 2021

0 889

Primăria Huedin a investit în acest an aproape 450.000 de lei noi în infrastructura Liceului Teoretic “Octavian Goga” Huedin și a Liceului Tehnologic „Vlădeasa” Huedin. Potrivit directorului Liceului Teoretic “Octavian Goga”, Horea Matiș, Primăria Huedin alocă bani pentru educație în fiecare an.

Liceul Tehnologic „Vlădeasa” Huedin a beneficiat de investiții în valoare de 305.000 lei.

Din acești bani, la Liceul Tehnologic „Vlădeasa” Huedin s-au efectuat lucrări de înlocuire a tâmplăriei din lemn cu tâmplărie din PVC la „Școala Nouă”, s-a înlocuit acoperișul de pe „Clădirea Lungă” și s-au înlocuit elemente de tencuială de la „Clădirea Centrală”.

Și la Liceul Teoretic “Octavian Goga” Huedin s-au efectuat investiții de peste 140.000 de lei. Puțin peste 85.000 de lei a costat schimbarea instalației electrice din unitatea de învățământ, iar alți 55.000 de lei s-au dus către internatul liceului.

Pe lângă investițiile în infrastructură, în primă fază, Primăria Huedin a alocat celor două licee și grădiniței 49.000 de lei înainte de începerea anului școlar 2020 – 2021. Din acești bani se achiziționează dezinfectanți și materiale menite să prevină răspândirea COVID-19.

Primarul Mircea Moroșan a precizat că la următoarea rectificare bugetară instituțiile de învățământ vor primi o altă tranșă de bani pentru a putea asigura în continuare măsurile corespunzătoare de igienă.

Alte sume de bani au mers de la Primăria Huedin pentru achiziția de echipamente IT în unitățile de învățământ din Huedin. Au fost achiziționate laptopuri și camere web pentru instituțiile de învățământ.

Citește și … GALERIE FOTO – Liceul Teoretic „Octavian Goga” Huedin are instalație electrică nouă. Investiția de 85.000 de lei este făcută de Primăria Huedin

final-articol

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.