Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO/VIDEO – Două cabane din Mărișel, distruse de flăcări. UPDATE – Cauza incendiului

0 2.255

Un incendiu izbucnit, miercuri dimineața, în comuna Mărișel, a distrus două cabane aflate una lângă cealaltă. În timp ce cabana de lemn a ars în totalitate, din cea construită cu BCA a rămas în picioare structura. Mai jos găsiți o actualizare privind cauza izbucnirii incendiului.

A fost dată alarma în această dimineață, în jurul orei 5:50, pentru forțe din trei subunități de intervenție a pompierilor, ca urmare a unui incendiu care a afectat o cabană din localitatea Mărișel.

Pompierii au găsit cabana, cu o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați, în ardere generalizată, iar flăcările s-au extins și la cea de-a doua cu o suprafață de 200 metri pătrați.

În aceste momente se lucrează încă pentru înlăturarea efectelor negative și stabilirea cauzei probabile care a dus la producerea incendiului.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment.

UPDATE – 1

„Având în vedere faptul că arderea se manifesta generalizat, în momentul sosirii pompierilor, și în ciuda eforturilor depuse, cele două cabane au fost distruse în totalitate de flăcări, dintre care una era formată din două apartamente (duplex). Lichidarea tuturor focarelor incendiului a durat mai bine de trei ore, fiind vorba de imobile ce totalizau o suprafață de cca 500mp, dintre care unul era construit pe structură de lemn. Au urmat operațiunile de înlăturare a efectelor negative, precum și cercetările preliminare pentru stabilirea cauzei incendiului, fiind identificată ca cea mai probabilă cauză un aparat electrocasnic defect (plită electrică). Din primele date, se pare că nu se aflau persoane în cele două cabane, în momentul izbucnirii incendiului, fiind locuite doar temporar”se arată într-o informare scrisă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

final-articol

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.