Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Uniforma Poliției Române batjocorită în Huedin pentru a patra oară în ultimii ani

0 988

Uniforma statului, a Poliției Române, a devenit bătaie de joc, din nou, la Huedin. S-a întâmplat ieri, când un tânăr s-a pozat în uniforma Poliției Române și a pus imaginile pe Facebook, după cum ne-a scris un cititor care ne-a atras atenția. Pentru ca batjocura să fie totală, aluzie la unii polițiști care ar consuma alcool în timpul programului, protagonistul a luat un pahar de vin în mână.

AVOCAT

Pe lângă acest incident de alte trei ori, în ultimii ani, uniforma Poliției Române nu a fost respectată și a fost luată în derâdere. Oare de ce?

ALESIA

În luna noiembrie 2017, un bărbat și-a cumpărat o uniformă de polițist, de la un polițist pensionar, și a început să dirijeze circulația în oraș. Polițiștii adevărați au aflat de la INFO Huedin că un „intrus” le „fură pâinea de la gură” și au acționat într-un final.

În luna iulie a anului 2017, după ce a omorât cu mașina o bătrână nevinovată, Lorant Kudor Duka s-a urcat într-o autospecială de poliție, aflată la spălătoria în care lucra el și a început o sedință foto cu elemente din uniforma Poliției Române, respectiv cu cascheta. Imaginile au ajuns, ca de obicei, pe Facebook. Nici acele imagini nu au fost văzute de polițiștii adevărați, au aflat de ele tot de la INFO Huedin.

În anul 2014, Cornel Olaru, polițist la Huedin, și-a îmbrăcat amanta în uniforma Poliției Române și a scos-o în patrulare prin oraș.

La audieri, Florin Rostaș, căci acesta este numele tânărului din imagini, a declarat că are uniforma de la un prieten, iar fotografia ar fi realizată în urmă cu doi ani, în Oradea. Acest aspect este contrazis de cititorul nostru care ar fi salvat imaginea de pe profilul de Facebook a lui Rostaș în cursul serii de 28 martie 2018.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.