Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Seniorii din Huedin, la petrecere. 14 cupluri au fost premiate

0 2.766

A fost zi de sărbătoare pentru seniorii din Huedin. Aceștia au avut o petrecere doar a lor, unde au cântat, au dansat și s-au bucurat de preparate alese. Este deja o tradiție, arată reprezentanții Primăriei Huedin, într-un comunicat de presă, ca vârstnicii orașului să aibă propriul lor eveniment.

La evenimentul de miercuri au luat parte aproximativ 350 de persoane. Primarul Mircea Moroșan a premiat cu această ocazie 14 cupluri care au sărbătorit 50 de ani de căsătorie. La evenimentul devenit tradiție a luat parte și viceprimarul Buzas Fekete Maria.

Cele 14 cupluri care au sărbătorit 50 de ani de căsnicie au primit diplome și câte 250 de lei.

„În semn de recunoștință pentru tot ceea ce însemnați pentru întreaga societate, în ultimii ani a fost instituită tradiția celebrării la Huedin a Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

La fel ca și în anii trecuți, azi am dansat, am cântat și ne-am bucurat de revederea cu cei care fac parte din familia părinților și bunicilor noștri. Cu această ocazie 14 cupluri au fost premiate pentru împlinirea a 50 de ani de căsnicie. La mulți ani dragii noștri seniori! Dumnezeu să vă răsplătească cu viață îndelungată, multă sănătate și fericire!”, a transmis primarul Mircea Moroșan prin intermediul unui comunicat de presă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.