FOTO – Parcul din fața Primăriei Huedin, după o șuetă a rromilor. Autoritățile dorm când alții își bat joc de oraș

FOTO – Parcul din fața Primăriei Huedin, după o șuetă a rromilor. Autoritățile dorm când alții își bat joc de oraș

Ne-am obișnuit deja ca autoritățile să închidă ochii în fața faptelor antisociale, fie că vorbim de Poliția Locală, Poliția Huedin, Primăria Huedin sau orice altă instituție cu atribuții de ordine publică sau control.

În Huedin, se pare, fiecare face ce dorește, la fel ca în junglă. Imaginile de mai jos ne-au fost trimise de o cititoare revoltată de felul în care a ajuns orașul Huedin. Exact! Sunt imagini din părculețul situat în fața Primăriei Huedin, cel în care zi de zi se adună rromii să spargă semințe și să facă circ la scenă deschisă, fără ca vreo autoritate locală să le întrerupă spectacolul grotesc. Păcat că primarul orașului acceptă astfel de fapte făcute chiar în fața primăriei, sub geamul biroului său și la DN1 E60, drumul dintre Cluj-Napoca și Oradea. În alte părți așa ceva nu este tolerat!

Frumoasă carte de vizită are Huedin! Felicitări celor care contribuie la menținerea ei! Oare ei, cei responsabili, sunt mândri, mulțumiți de cum arată orașul din cauză că nu se impun și nu fac ordine? 

Categories: Local

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*