Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Nesimțire la pachet din partea unor șoferi, Poliția Locală doarme

0 2

În timp ce unii șoferi sunt sancționați drastic de către Poliția Locală Huedin pentru parcări neregulamentare, alții sunt trecuți cu vederea de oamenii legii, deși parchează neregulamentar, ostentativ, chiar în centrul orașului. Unul dintre cei surprinși în imagini de către trecători este jandarmul Florin Alb și nu este singurul cu tupeu.

Sâmbătă dimineață mai mulți cititori Info Huedin ne-au trimis imagini din oraș cu parcările de toată jena ale unor șoferi. Asta în timp ce parcările amenajate de Primăria Huedin zac goale.

Mașina jandarmului Alb, parcată în buza unei treceri de pietoni

Primul luat în vizor de către observatorii orașului a fost jandarmul Florin Alb. El lucrează la pază la Judecătoria Huedin și se pare că polițiștii locali cunosc acest aspect, altfel nu se înțelege lipsa de reacție a lor. Cu nesimțire, omul legii a sfidat legea și a parcat la mică distanță de trecerea de pietoni din centrul Huedinului, obturând astfel vizibilitatea șoferilor din trafic. Dacă analizăm poziția mașinii, îndreptată spre Oradea, dar pe partea stângă a drumului, ne dăm seama că jandarmul a trecut peste marcajele rutiere și a intrat pe contrasens pentru a face parcarea de toată isprava.

Mașina școlii de șoferi, parcată cu tupeu pe trotuar

La mică distanță de nesimțirea jandarmului Florin Alb se află instructorul unei școli de șoferi. Prin puterea exemplului, se pare, acesta își învață elevii cum să parcheze pe trotuar, cu multă nepăsare. În timp ce instructorul cunoște bine legislația și ar trebui să fie un exemplu de corectitudine în trafic, el dă exemplul cel mai prost.

Nici alți șoferi se pare că nu sunt mai cizelați în comportament atunci când vine vorba de parcări în oraș. Aceștia își lasă autoturismele pe unde îi taie capul și se duc să-și facă treaba. Șoferii nu au scuză pentru parcările lor ridicole, asta pentru că Primăria Huedin a realizat parkinguri unde mașinile pot sta în siguranță, dar ele sunt goale.

Puteți să ne semnalați nesimțirea șoferilor prin WhatsApp – număr 0727.449.432 sau pe pagina de Facebook Info Huedin – trimițând un mesaj privat. Păstrăm confidențialitatea!

Cu câteva minute înainte un alt șofer parca greșit, iar parcările din oraș stăteau goale

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata