Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Lorant Kudor Duka sfidează Poliția după ce a omorât o bătrână și a fugit cu cadavrul ei pe capotă

0 301

Lorant Kudor Duka, tânărul care la finalul lunii aprilie a omorât cu mașina o femeie, după care a gonit cu cadavrul acesteia pe capotă, lovește din nou. De această dată ucigașul cu BMW s-a angajat la o spălătorie auto din Huedin pentru a-i impresiona pe judecători că este responsabil și are un loc de muncă. Numai că, aventurier din fire și fără remușcări că a omorât un om, a comis-o din nou. Imaginile, mai jos. 

PSD NEGRENI

La spălătoria la care lucrează Lorant Kudor Duka a ajuns o autospecială de poliție, în data de 1 august, pentru a fi curățată. Agenții s-au așezat fără griji în sala de așteptare, iar Duka și-a făcut de cap în mașina statului.

PSD POIENI

El s-a fotografiat în autospecială, în diverse ipostaze, cu caschetele oamenilor legii pe cap, după care a postat pe Facebook imaginile sfidătoare la adresa Poliției. Cel care și-a dat seama că Duka a gafat-o din nou este chiar patronul spălătoriei în care lucrează. Bărbatul i-a cerut lui Duka să șteargă pozele imediat, dar era prea târziu. Imaginile au ajuns pe masa șefilor de la Inspectoratul Județean de Poliție Cluj și s-a demarat o cercetare internă.

PSD MĂRGĂU

„În urma vizualizării imaginilor transmise și a verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acestea au fost realizate la data de 1 august a.c., într-o spălătorie auto de pe raza orașului Huedin, autospeciala aparținând Postului de Poliție Comunal Izvoru Crișului. Totodată, s-a stabilit faptul că persoana care apare în fotografii este angajat cu contract individual de muncă la societatea respectivă, având calitate de ,,spălător auto”. Fotografiile nu au fost făcute cu acordul polițistului, acesta aflându-se în camera de așteptare a spălătoriei în timpul în care autospeciala era curățată. Fotografiile au fost îndepărtate de pe contul de socializare al persoanei în cauză, imediat ce administratorul agentului economic a luat cunoștință de apariția acestora, solicitând angajatului acest lucru”, se arată într-un document remis publicației noastre, Info Huedin, de către Inspectoratul Județean de Poliție Cluj.

În 27 aprilie, o femeie de 75 de ani din Huedin era omorâtă pe strada Fildului de către Lorant Kudor Duka, un tânăr de 24 de ani. După impact, tânărul a gonit cu cadavrul femeii pe capotă până la ieșirea din oraș. Aici, arată probele din dosar, a făcut cu autoturismul manevre stânga-dreapta pentru a scăpa de corpul femeii și și-a continuat deplasarea. Cinci ore mai târziu a intrat în custodia polițiștilor care l-au reținut pentru 24 de ore. În cele cinci ore, tânărul a consumat alcool la un local din Huedin. În 28 aprilie, judecătorii de la Judecătoria Huedin, la propunerea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin, l-au trimis în arest preventiv pe Lorant Kudor Duka pe o perioadă de 30 de zile. Avocatul tânărului a contestat măsura, iar la o săptămână de la uciderea femeii judecătorii de la Tribunalul Cluj au decis eliberarea acestuia din arestul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj și plasarea lui în arest la domiciliu.

Acum, tânărul nu mai are nicio interdicție și așteaptă începerea procesului în care va fi judecat pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.