Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Acuzații în Poliția Huedin. Marc este acuzat de Balint că a împrumutat 10.000 de euro de la Călătan pentru a-și rezolva postul de șef al Poliției Huedin

0 797

Scandal fără precedent în Poliția Huedin. De această dată, lupta se dă între doi ofițeri care lucrează la Secția 8 Poliție Rurală Huedin și un alt ofițer aflat în rezervă.  Mai exact, prin intermediul unor mesaje,  Alexandru Balint îl acuză pe Alin Marc de faptul că ar fi împrumutat 10.000 de euro de la  Gheorghe Călătan, fost coleg cu ei, actual șef al Poliției Locale Huedin. Cei 10.000 de euro, spune Balint, îl ajutau pe Marc să-și rezolve postul de șef al Poliției Huedin.  Alin Marc neagă acuzațiile și se declară dezamăgit și mâhnit de comportamentul colegului său Balint. Gheorghe Călătan e foc și pară pe Balint și amenință că îl dă în judecată pentru bârfele scoase.

Povestea este așa. În vara anului 2017, Adrian Iosif Nicoară, fost polițist la Sâncraiu și  prieten bun a lui Alexandru Balint, îi spune reporterului INFO Huedin că Marc a fost împrumutat de Călătan cu 10.000 de euro pentru a-și rezolva postul de șef al Poliției Huedin. Nicoară susținea că are informația de la Balint.  Reporterul INFO Huedin l-a întrebat direct pe Alexandru Balint, prin intermediul unor mesaje, dacă povestea este adevărată. Ofițerul de poliție nu e ezitat  să-și acuze colegul, pe Alin Marc, dar să facă și alte acuzații.

Pentru că la Poliția Huedin urma să fie ales un nou șef, am păstrat mesajele să vedem dacă Marc va fi numit, conform bârfelor. După numirea lui Cornel Crișan, Alexandru Balint ne-a intentat un proces și din nou nu am mai putut publica mesajele, pentru a nu influența instanța de judecată. Acum, procesul este suspendat și am putut publica acuzațiile pentru a fi verificate de către organele competente.

Urmează să citiți mesajele, iar mai jos declarațiile acuzaților Alin Marc și Gheorghe Călătan.

 

La aflarea acuzațiilor, Alin Marc a negat totul. Mai mult, ofițerul de poliție care a rezolvat unul dintre cele mai grele cazuri din Poliția Huedin, respectiv furtul de 80.000 de euro din casa omului de afaceri Gheorghe Rauca, s-a arătat extrem de deranjat de acuzațiile aduse de colegul său Balint.

„Eu v-am precizat poziția mea. V-am spus că sunt niște prostii și tâmpenii care au fost inventate de niște persoane despre care cred că v-ați convins atât dumneavoastră, cât și toată lumea. Eu am aflat de această poveste de la Călătan, în urma cu circa un an, însă nu am dat importanță pentru că nu merita. Vă repet, sunt niște neadevăruri”, spune Alin Marc pentru publicația noastră, INFO Huedin.

De cealaltă parte Gheorghe Călătan a declarat pentru INFO Huedin că a auzit ceva bârfe care îl vizau, dar nu avea certitudinea că Balint i le-a scos. După ce a văzut mesajele, Călătan a anunțat că îl acționează în instanță pe fostul său coleg – Alexandru Balint.

„Acuzațiile aduse nu au o bază reală. Sunt invenții menite să mă denigreze. Am auzit ceva bârfe anul trecut, dar nu le-am dat importanță pentru că nu știam dacă există dovezi la baza lor. Îmi rezerv dreptul de a-i acționa în judecată pe cei care au scos poveștile, repet, menite să mă denigreze”, spune Gheorghe Călătan pentru INFO Huedin.

În continuare vă ținem la curent cu noutățile din acest caz.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.