Ultimate magazine theme for WordPress.

Femeie accidentată în Huedin. Ar fi fost băută și traversa neregulamentar

0 3.485

O femeie de 60 de ani, care s-ar fi aflat sub influența alcoolului, a fost lovită de o mașină marți seara. Accidentul a avut loc pe strada Horea din Huedin.

AVOCAT

Femeia încerca să traverseze strada neregulamentar. Un bărbat de 37 de ani, din Huedin, care circula regulamentar, a surprins-o pe aceasta și a accidentat-o. Și femeia accidentată este tot din Huedin.

La locul accidentului s-a deplasat un echipaj medical. Personalul de prim ajutor a preluat victima și a transportat-o la spital. Cu toate că aceasta nu avea leziuni foarte grave, nu a putut sufla în etilotest. Șoferul autoturismului, în schimb, nu băuse alcool înainte de a se urca la volan.

Silvia Resteman, managerul Spitalului Huedin, spune pentru INFO Huedin că femeia lovită de mașină va fi trimisă la Cluj-Napoca pentru un examen de computer tomograf, având în vedere că nu există personal, noaptea, la Radiologia unității medicale pe care o conduce.

„A fost adusă în camera de gardă a unității noastre o femeie de aproximativ 60 de ani, din Huedin, victimă a unui accident rutier. Aceasta a suferit un traumatism cranio cerebral, unul toraco-abdominal. Acesteia i-au fost monitorizate funcțiile vitale și au fost toaletate plăgile suferite. Se va trimite în această seară la UPU Cluj-Napoca pentru investigații”, spune Resteman pentru INFO Huedin.

Polițiștii au deschis și ei o anchetă. Primele informații arată că femeia ar fi vinovată de producerea accidentului. Dacă starea de fapt reținută inițial nu se schimbă, șoferul nu va păți nimic.

„Accidentul rutier s-a produs pe DN1E60, în orașul Huedin, pe strada Horea.
Din primele verificări efectuate la locul evenimentului reiese că o femeie în vârstă de 60 de ani, din Huedin, care s-ar fi angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis, ar fi fost acroșată de un autoturism condus înspre Oradea. În urma impactului a rezultat rănirea acesteia, fiind transportată la spital. Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, în vârstă de 37 de ani a avut rezultat negativ”
, spune Andreea VIȘAN, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.