Ultimate magazine theme for WordPress.

Femeie accidentată în Huedin. Ar fi fost băută și traversa neregulamentar

0 3.450

O femeie de 60 de ani, care s-ar fi aflat sub influența alcoolului, a fost lovită de o mașină marți seara. Accidentul a avut loc pe strada Horea din Huedin.

Femeia încerca să traverseze strada neregulamentar. Un bărbat de 37 de ani, din Huedin, care circula regulamentar, a surprins-o pe aceasta și a accidentat-o. Și femeia accidentată este tot din Huedin.

La locul accidentului s-a deplasat un echipaj medical. Personalul de prim ajutor a preluat victima și a transportat-o la spital. Cu toate că aceasta nu avea leziuni foarte grave, nu a putut sufla în etilotest. Șoferul autoturismului, în schimb, nu băuse alcool înainte de a se urca la volan.

Silvia Resteman, managerul Spitalului Huedin, spune pentru INFO Huedin că femeia lovită de mașină va fi trimisă la Cluj-Napoca pentru un examen de computer tomograf, având în vedere că nu există personal, noaptea, la Radiologia unității medicale pe care o conduce.

„A fost adusă în camera de gardă a unității noastre o femeie de aproximativ 60 de ani, din Huedin, victimă a unui accident rutier. Aceasta a suferit un traumatism cranio cerebral, unul toraco-abdominal. Acesteia i-au fost monitorizate funcțiile vitale și au fost toaletate plăgile suferite. Se va trimite în această seară la UPU Cluj-Napoca pentru investigații”, spune Resteman pentru INFO Huedin.

Polițiștii au deschis și ei o anchetă. Primele informații arată că femeia ar fi vinovată de producerea accidentului. Dacă starea de fapt reținută inițial nu se schimbă, șoferul nu va păți nimic.

„Accidentul rutier s-a produs pe DN1E60, în orașul Huedin, pe strada Horea.
Din primele verificări efectuate la locul evenimentului reiese că o femeie în vârstă de 60 de ani, din Huedin, care s-ar fi angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis, ar fi fost acroșată de un autoturism condus înspre Oradea. În urma impactului a rezultat rănirea acesteia, fiind transportată la spital. Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, în vârstă de 37 de ani a avut rezultat negativ”
, spune Andreea VIȘAN, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.