Ultimate magazine theme for WordPress.

Autorul furtului de marți dimineața a fost prins. Ce riscă el

0 6.797

Autorul furtului de marți dimineața a fost prins de către polițiști, la puțin timp de la comiterea faptei. Bărbatul a sustras un telefon mobil, în valoare de 700 de lei, dintr-un magazin situat pe strada Vlădeasa din Huedin. Bunul a fost recuperat. Bărbatul este din Fildu de Mijloc și are 60 de ani.

AVOCAT

La scurt timp de la comiterea faptei, bărbatul a fost depistat de polițiști. Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, acesta a luat piața la pas. În mulțime a fost identificat individul și dus la audieri.

Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere se poate observa că autorul furtului este însoțit de două femei. Se vede că una dintre femei îl avertizează pe bărbat cu privire la existența camerelor de supraveghere, dar asta nu îl împiedică să ia telefonul și să îl introducă în buzunar.

„La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii au efectuat verificări din oficiu cu privire la o persoană care a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce ar fi sustras un telefon mobil, dintr-un magazin situat în orașul Huedin. În baza activităților investigativ-operative, polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale au identificat și depistat în scurt timp autorul infracțiunii, stabilind faptul că este vorba despre o persoană în vârstă de 60 de ani, din județul Sălaj. În cauză prejudiciul a fost recuperat, iar cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, precizează Iulian TIMȘA, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Dacă reprezentanții magazinului își vor menține plângerea, bărbatul riscă închisoare de la 6 luni la 3 ani ori amendă. Dacă nu își vor menține plângerea, bărbatul scapă de răspunderea penală.

Pentru a vedea imaginile video, click AICI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.