Ultimate magazine theme for WordPress.

Femeia căutată în zona Răchițele a fost găsită moartă. A fost omorâtă

0 4.480

Molnar Beata, femeia dată dispărută în cursul zilei de 23 mai, a fost găsită moartă în 25 mai. Cadavrul femeii în vârstă de 30 de ani a fost descoperit abandonat. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru crimă.

O femeie a fost dată dispărută, luni, de către familie. Aceasta a mers cu iubitul să se relaxeze în weekend, la Răchițele, dar nu s-a mai întors acasă. Îngrijorate, rudele femeii au dat fuga la Poliție și au reclamat dispariția.

Oamenii legii au găsit cadavrul femeii în localitatea bihoreană Cornițel, comuna Borod, în zona unei benzinării dezafectate. Capul victimei prezenta multiple leziuni, precizează surse din anchetă.

Un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj s-a deplasat la fața locului pentru a efectua cercetările specifice.

Suspect principal în acest caz este iubitul femeii, fost profesor la Universitatea Sapienţia. Acesta are antecedente, în trecut având episoade de agresivitate și cu alte iubite.

Iubitul femeii

Telefonul mobil al bărbatului a rămas deschis și a fost descoperit de polițiști în apartamentul acestuia din Cluj-Napoca în urma unei percheziții. Anchetatorii verifică dacă iubitul femeii, Bone Ferenc, a trecut granița în Ungaria, acolo unde a lucrat mai mulți ani.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj,  aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu cu privire sesizarea plecării voluntare din Cluj-Napoca, a unei femei în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, în prezența unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, au continuat cercetările în cauză care au condus la stabilirea faptului că femeia s-ar putea afla în județul Bihor.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în apropierea localității Aleșd, județul Bihor, au identificat cadavrul unei persoane de sex feminin.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea identității cadavrului și pentru verificarea tuturor circumstanțelor în care a avut loc decesul persoanei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj„, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Fotografie mai recentă cu Bone Ferenc
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.