Ultimate magazine theme for WordPress.

ALERTĂ în zona Răchițele. Femeie dată dispărută după un weekend cu iubitul

1 4.123

O femeie a fost dată dispărută, luni, de către familie. Aceasta a mers cu iubitul să se relaxeze în weekend, la Răchițele, dar nu s-a mai întors acasă. Îngrijorate, rudele femeii au dat fuga la Poliție și au reclamat dispariția. Nici despre bărbat nu se știe nimic.

Citește și … Femeia căutată în zona Răchițele a fost găsită moartă. A fost omorâtă

La data de 23 mai, în jurul orei 13.05, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel 112,  despre faptul că la data de 21 mai, în jurul orei 12.00, Molnar Beata în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș ar fi plecat de la locuința ei din Cluj-Napoca, în prezența prietenului ei, respectiv un bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, înspre comuna Mărgău, localitatea Răchițele, județul Cluj, iar până în prezent nu au mai revenit.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.65 m, 55 de kilograme, păr șaten de lungime mdie, ochi albaștri, fața ovală.

Nu se cunoaște îmbrăcămintea la momentul plecării.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeie sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!

1 Comentariu
  1. […] Molnar Beata, femeia dată dispărută în cursul zilei de 23 mai, a fost găsită moartă în 25 mai. Cadavrul femeii în vârstă de 30 de ani a fost descoperit abandonat. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru crimă. […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.