Ultimate magazine theme for WordPress.

„Faraonul” Dorin Manea câștigă din nou Primăria Negreni. Cum îi sfidează nevasta baronului local pe alegători

0 2.464

Alegerile locale din 9 iunie au adus o competiție electorală neașteptat de strânsă în comuna Negreni, unde Dorin Manea, primarul în funcție, a reușit să își păstreze mandatul pentru încă patru ani. George Raita, candidatul Partidului Social Democrat (PSD), a fost un contracandidat serios, reușind să mobilizeze o parte semnificativă a electoratului și să ofere o alternativă viabilă pentru conducerea comunei. După anunțarea rezultatelor, nevasta „faraonului” și-a schimbat poza de profil. Femeia a ales să-i sfideze pe alegători și să arate că este peste nivelul lor. Acest gest confirmă că Manea se crede un veritabil faraon, iar partenera de viață îi calcă pe urme.

AVOCAT

O campanie surprinzătoare

Pentru prima dată în 16 ani, Dorin Manea a avut un adversar redutabil în persoana lui George Raita. Candidatul PSD a adus în fața electoratului un proiect serios de dezvoltare, punând accent pe modernizarea infrastructurii și implementarea unor soluții concrete pentru problemele comunei. Raita a reușit să câștige simpatia și susținerea unui număr considerabil de cetățeni, demonstrând că schimbarea este posibilă.

Promisiuni vs. realitate

Dorin Manea, deși a fost criticat pentru promisiunile sale de 12 ani privind canalizarea și rețeaua de apă, a reușit să câștige din nou, grație unei mașinării electorale bine organizate de către Partidul Național Liberal (PNL). Campania sa a continuat să promită soluții pentru infrastructura deficitară a comunei, promisiuni care au rezonat suficient cu alegătorii pentru a-i asigura încă un mandat.

În semn de sfidare și confirmare că soțul său este un „faraon”, Luminița Manea și-a schimbat poza de profil personală cu una care o înfățișează pe CLEOPATRA

George Raita: un nou început

Deși nu a câștigat alegerile, George Raita a declarat că va continua să se implice activ în dezvoltarea comunității. Alături de consilierii locali PSD care au obținut mandate pentru perioada 2024-2028, Raita intenționează să colaboreze pentru a aduce îmbunătățiri reale în Negreni.

„Am prezentat un proiect serios și am arătat că există alternative viabile pentru conducerea comunei. Voi continua să lucrez pentru Negreni și să mă asigur că vocea cetățenilor este auzită. Împreună cu consilierii PSD, vom promova inițiativele necesare pentru dezvoltarea comunității noastre,” a declarat Raita.

Viitorul comunei Negreni

Rezultatul alegerilor subliniază importanța continuității, dar și nevoia de schimbare resimțită de o parte a electoratului. Cu Dorin Manea la conducere pentru încă un mandat, rămâne de văzut dacă promisiunile sale privind infrastructura vor fi în sfârșit îndeplinite. În același timp, implicarea activă a lui George Raita și a echipei sale de consilieri locali oferă o speranță pentru progres și transparență în administrația locală.

Alegerile locale din Negreni au fost marcate de o competiție acerbă și de o implicare activă a cetățenilor. Dorin Manea a reușit să își păstreze poziția, în ciuda unei campanii puternice din partea lui George Raita, care a demonstrat că există alternative și soluții pentru dezvoltarea comunei.

Cu un nou mandat în față, Manea are acum responsabilitatea de a-și onora promisiunile și de a răspunde așteptărilor comunității. În același timp, Raita și consilierii locali PSD vor continua să lucreze pentru binele cetățenilor, promovând inițiativele necesare pentru un viitor mai bun în Negreni.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.