Ultimate magazine theme for WordPress.

Sorin Suciu câștigă Primăria Mărgău, la mică distanță de Petru Ungur

0 1.100

Alegerile locale din comuna Mărgău au avut loc în 9 iunie, iar rezultatul a fost unul extrem de strâns. Sorin Suciu, candidatul Partidului Național Liberal (PNL) și actual primar, a reușit să obțină un nou mandat, învingându-l pe Petru Ungur de la Partidul Social Democrat (PSD) la o diferență foarte mică de voturi.

AVOCAT

O luptă electorală acerbă

Campania electorală din Mărgău a fost intensă, cu ambii candidați prezentându-și viziunile pentru viitorul comunei și atrăgând un număr semnificativ de susținători. Sorin Suciu, beneficiind de experiența sa ca primar în funcție, a subliniat realizările din mandatul anterior și a promis continuarea proiectelor de dezvoltare. De cealaltă parte, Petru Ungur a propus o serie de inițiative menite să aducă schimbări și îmbunătățiri în viața comunității plus continuarea proiectelor începute în mandatul anterior.

O victorie la limită

Rezultatele finale au fost extrem de strânse, reflectând o comunitate împărțită în preferințe, dar care și-a exercitat dreptul democratic de a alege. Sorin Suciu a fost declarat câștigător, obținând un nou mandat de primar la o diferență de doar câteva voturi față de contracandidatul său, Petru Ungur.

„Sunt recunoscător pentru sprijinul și încrederea pe care mi le-au acordat cetățenii comunei Mărgău. Vom continua să lucrăm împreună pentru a dezvolta comunitatea noastră și pentru a implementa proiectele începute,” a declarat Suciu după anunțarea rezultatelor.

Prioritățile noului mandat

În timpul campaniei, Sorin Suciu a subliniat câteva dintre prioritățile sale pentru noul mandat, care includ:

  • Continuarea modernizării infrastructurii locale
  • Extinderea rețelei de apă și canalizare
  • Sprijinirea inițiativelor educaționale și culturale
  • Dezvoltarea turismului local, având în vedere potențialul natural al comunei

Alegerile locale din Mărgău au evidențiat importanța fiecărui vot și angajamentul cetățenilor față de viitorul comunei lor. Cu un nou mandat în față, Sorin Suciu are acum responsabilitatea de a continua munca începută și de a răspunde așteptărilor comunității. Competiția acerbă și rezultatul strâns demonstrează vitalitatea democrației locale și implicarea activă a locuitorilor în procesul electoral.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.