Ultimate magazine theme for WordPress.

DISPERARE scrie pe Sabin Demea. Tot Huedinul a aflat ce odraslă a crescut. Candidatul la Primăria Huedin, din partea PSD, va răspunde și în instanță pentru afirmațiile mincinoase și smintite făcute la adresa administratorului INFO Huedin

0 4.002

Sabin Demea, atac suburban la adresa administratorului INFO Huedin, Ionuț Vasile Doduț, după ce într-un material a fost prezentat fiul, Dragoș Demea, care a dat o țeapă de 18.000 de lei unei firme de rent a car. Același Dragoș Demea condamnat penal în două dosare, după ce a condus beat și a provocat accidente rutiere. Într-un drept la replică, publicat pe Facebook, tatăl beizadelei împroașcă cu venin, folosindu-se de afirmații mincinoase și informații eronate, făcute cu scopul de a discredita și a pune într-o lumină proastă demnitatea, onoarea și reputația persoanei.

Sabin Demea este deranjat de faptul că administratorul INFO Huedin i-a refuzat șpaga de 300 de euro și a publicat articolul, cu dovezi clare privind țeapa dată de Dragoș Demea.

În dreptul la replică, administratorul INFO Huedin este catalogat în cele mai joase moduri. Tatăl beizadelei nu a ținut cont de nimic. În același drept la replică Sabin Demea a prezentat poziția firmei de rent a car, semnând în numele administratorului. Numai că administratorul acestei firme nu știa nimic despre declarație.

„Domnul Demea are impresia că dacă are bani și se ține din familie bună i se permite orice. Posibil să-i meargă cu unii. Atâta timp cât INFO Huedin va fi sub administrarea mea vom scrie despre toate persoanele publice, despre comportamentele lor și nu numai. Evident, nu există om fără greșeli, dar atunci când greșești îți asumi. Dânsul nu a înțeles că prin prisma candidaturii la Primăria Huedin este persoană publică, pusă sub lupă. Și nu doar el, de aceleași servicii beneficiază și familia. Dacă acest om ajunge la Primăria Huedin, la ce apucături are, orașul se întoarce 10 ani înapoi. Posibil da, posibil nu. Dintre toate acuzațiile, cea mai comică a fost aia în care face aluzie că aș fi de o altă orientare sexuală. Nu sunt de altă orientare și nu voi fi, dacă tot îi roade grija pe unii să afle. Dânsul a înțeles că materialul a fost atac. Eu spun să se uite către fiul lui. Dacă fiul lui nu era agresiv cu soția nu aveam ce scrie. Dacă fiul lui nu dădea țepe nu aveam ce scrie. Deci, unde atacul?”, spune administratorul INFO Huedin.

MINCIUNA DIN SPATELE DREPTULUI LA REPLICĂ

În același drept la replică Sabin Demea folosește un text despre care susține că este din partea firmei de închirieri auto. În realitate, administratorul firmei de închirieri auto spune că el nu a fost de acord cu forma publicată de către Sabin Demea, nu a văzut textul înainte și nici nu și-l asumă.

Anexam pozitia firmei de rent a car, scrie Sabin Demea

SABIN DEMEA, POLITICIANUL CU VISE DE PRIMAR

Deranjat că administratorul INFO Huedin i-a refuzat șpaga de 300 de euro, iar ulterior a publicat articolul, Sabin Demea a luat foc și nu a ținut cont de nimic.

Dragoș Demea, căci de la țeapa lui a pornit atacul, este condamnat cu suspendare în două dosare penale pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere fără permis. Tânărul a primit la începutul lunii iunie a acestui an interdicție de a se apropia de soție timp de 6 luni. Ordinul de protecție vine după ce tânărul ar fi agresat-o și amenințat-o pe femeie.

final-articol

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.