Ultimate magazine theme for WordPress.

Decizia Judecătoriei Huedin în cazul minorului acuzat de viol

0 931

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Huedin a admis, la solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, propunerea de arestare a minorului acuzat de viol. Magistratul judecător nu a fost de acord cu arestul într-un centru de reținere și arestare preventivă și a dispus arestul la domiciliu. Astfel, minorul s-a întors în același centru în care se presupune că a comis fapta.

Joi seara s-a întâmplat totul. Surse din cadrul Caselor de tip familial Huedin susțin pentru INFO Huedin că o educatoare s-a sesizat, după ce minora de 16 ani a spus că a fost luată în brațe prin constrângere, fără a oferi detalii suplimentare.

Fiind vorba despre un presupus abuz, Marius Farkas, directorul Caselor de tip familial Huedin, declară pentru INFO Huedin că a urmat procedurile.

Vineri, Poliția Huedin a fost sesizată de Marius Farkas, directorul Caselor de tip familial Huedin.

Surse din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj, instituție care a avut delegat un psiholog la audieri, susțin pentru INFO Huedin că tânăra a spus prin ce a trecut. Aceleași surse arată că tânărul de 16 ani a recunoscut, în fața anchetatorilor, fapta de care este acuzat.

În baza declarațiilor și a altor probe administrate în cauză, anchetatorii au luat decizia de a-l reține pe autorul faptei de viol.

Sâmbătă, JDL a dispus arestarea la domiciliu a minorului.

Citește pe larg cum s-a întâmplat, click AICI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.