Ultimate magazine theme for WordPress.

Decizia Judecătoriei Huedin în cazul bărbatului care a provocat accidentul de la Terasa Căpuș

1 1.451

Bărbatul în vârstă de 58 de ani, din județul Cluj, acuzat că a provocat accidentul de la Terasa Căpuș, sâmbătă, în care au fost implicate trei autovehicule, a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Huedin. În urma accidentului, soldat cu rănirea gravă a unei persoane, rănirea ușoară a alteia și avarierea celor trei autoturisme, spun polițiștii, bărbatul a părăsit locul faptei apoi a revenit și a fost testat. Rezultatul a arătat că bărbatul consumase alcool înainte de a urca la volan.

Ioan George Pop, prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, a cerut judecătorului de drepturi și libertăți arestarea preventivă a bărbatului pentru trei infracțiuni, respectiv vătămare corporală din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului.

morosan-300×250

Oana Iulia Boca, judecătorul de drepturi și libertăți în cadrul Judecătoriei Huedin, a decis că bărbatul învinuit de producerea accidentului poate fi considerat un pericol public și a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

„Admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin. Dispune arestarea preventivă a inculpatului (…..) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 16.08.2020 până în 14.09.2020, inclusiv. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare”, se arată în minuta Judecătoriei Huedin.

După producerea accidentului, bărbatul avea o alcoolemie în aerul expirat de 0,67 mg/l.

Din probele de sânge recoltate, la interval de o oră, a rezultat o alcoolemie de 1,55 grame la mie, la prima testare, iar la a doua testare 1,22 grame la mie.

Click AICI pentru a citi cum s-a produs accidentul rutier.

„Bărbatul de 58 de ani, care din primele informații s-ar face vinovat de producerea accidentului de pe DN1 E60, dintre Gilău și Căpușu Mare, eveniment rutier produs la data de 15.08.2020, a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Huedin cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi și libertăți a admis solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, astfel că bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile”, se arată și în informarea emisă de către Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

1 Comentariu
  1. civil spune

    Foarte bine a facut judecatoarea, betivii de la volan trebuie arestati.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.