Ultimate magazine theme for WordPress.

Cum se alege un brad artificial de Craciun?

0 56
Conținut oferit de: brazicraciun.net.

Bradul de Craciun este elementul central al decoratiunilor de Craciun. Depinde de voi sa o personalizati dupa gustul vostru. Cu toate acestea, ganditi-va la dimensiunea sa. In functie de dimensiunea camerei de zi si de inaltimea tavanului, alegeti un model conic gros sau un brad inalt. Pentru spatiile foarte mici, trebuie sa stiti ca exista si brazi in miniatura care pot fi plasati pe o masa sau pe pervazul unei ferestre. Daca alegeti brazi naturali, nu uitati ca din cand in cand va fi necesara o mica curatare pentru a colecta acele. In cazul brazilor in ghiveci, cu radacinile lor, nu uitati sa ii udati in mod regulat, mai ales daca doriti sa ii replantati mai tarziu.

De ce sa alegeti un brad de Craciun artificial?

Luna decembrie se apropie cu pasi repezi si este timpul sa va ganditi la alegerea bradului de Craciun. Un brad artificial de Craciun artificial are multe avantaje. Cu conditia sa fie depozitat in mod corespunzator, adica protejat intr-un sac sau intr-un carton, si apoi depozitat in ambalajul original, ferit de umiditate, poate fi reutilizat in anii urmatori. Are avantajul de a economisi spatiu. Cand sosesc sarbatorile de Craciun, tot ce trebuie sa faceti este sa o despachetati. Este usor de asamblat si demontat. Unele modele au chiar si desfasurare automata.

In plus, este apreciata pentru ca evita treburile casnice. Molidul artificial nu-si pierde acele, indiferent daca se afla sau nu in apropierea unei surse de caldura. Acelasi lucru este valabil si pentru fluxurile de seva care pot pata podeaua, asa cum se intampla adesea in cazul lemnului de esenta moale.

Cei mai comuni brazi artificiali de Craciun

Format practic dintr-o structura metalica acoperita cu ace din PVC, bradul artificial este principala alegere pentru cei care doresc un rezultat rapid si estetic. Cu toate acestea, este important sa o alegeti in functie de gustul fiecaruia, de locul in care va fi amplasata si de atmosfera pe care o va crea.

De la brad artificial luminat la brad de designer

  • Brad de Craciun cu LED-uri integrate si lanturi luminoase

La jumatatea distantei dintre traditionalul brad verde de Craciun si bradul artificial ornamental, bradul cu beculete LED intermitente integrate sau bradul cu fibra optica ofera un efect deosebit de apreciat de cei mici si mari. Lanturile luminoase clasice si bilele completeaza decorul.

  • Brad de Craciun cu zapada

Completat cu ghirlande luminoase si globuri stralucitoare, acest brad de Craciun este o adevarata atractie pentru cei mici. O mica suflanta sufla fulgii (bile de polistiren) in varful bradului, pentru a fi apoi recuperati la baza intr-un recipient bizar, asemanator cu o umbrela rasturnata. Aveti grija, deoarece bilele de polistiren pot ajunge in gura copiilor mici si tind sa se imprastie prin toata sala.

Un model aflat undeva intre bradul din plastic decorat si modelul clasic, este popular pentru conurile de pin traditionale care atarna la capetele ramurilor. Argintiu sau auriu, infrumusetat cu o panglica rosie de Craciun la baza ramurilor de un verde intens sau alb, ne aminteste ca magia Craciunului se afla in detaliile simplitatii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.