Ultimate magazine theme for WordPress.

Cosmin Puriș a scăpat de arestul de la Arad, deocamdată. A venit acasă și a fost prins iar fără drept de conducere și beat criță la volan. Tot în arest ajunge

0 2.589

În dimineața zilei de miercuri, de la INFO Huedin ați aflat că Tribunalul Arad a dispus arestarea lui Cosmin Puriș, din Sâncraiu. Ei bine, individul are la dispoziție 48 de ore pentru a contesta decizia Tribunalului Arad, timp în care este liber, cu control judiciar, până la judecarea apelului. Întors acasă de la Arad, în după-masa zilei de miercuri, Puriș a făcut-o lată din nou. S-a apucat de băut, a urcat la volan fără a avea drept de conducere și a fost prins, din nou, de polițiști.

AVOCAT

Miercuri seara, polițiștii de la Huedin l-au depistat pe Cosmin Puriș în localitatea Alunișu din comuna Sâncraiu. Acesta conducea unul dintre autovehiculele personale, cu toate că are dreptul de a conduce suspendat. În plus, bărbatul, potrivit etilotestului, a consumat și alcool înainte de a urca la volan.

ALESIA

Surse judiciare precizează pentru INFO Huedin că Puriș a avut, miercuri seara, o alcoolemie de 1,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au transportat pe bărbat la Spitalul Huedin pentru recoltare de probe biologice de sânge. De regulă, valoarea alcoolemiei din aerul expirat este dublă sau mai mare de atât în sânge.

Anchetatorii de la Huedin îl vor reține pe Cosmin Puriș, în noaptea de miercuri spre joi, pentru 24 de ore. Ulterior, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin va decide dacă îl prezintă pe Puriș în fața unui judecător de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

6 INFRACȚIUNI ÎN DOUĂ LUNI

În data de 24 septembrie, Puriș, alături de un alt bărbat din zona Huedin, a fost prins în Vama Nădlac în timp ce încerca să scoată din România, ilegal, 10 migranți. Polițiștii de frontieră au mai descoperit că Puriș nu are drept de conducere. A primit control judiciar pentru cele două infracțiuni și a plecat spre domiciliul său din Sâncraiu. Pentru mai multe detalii și imagini despre traficul de migranți, click AICI.

La nici o lună de la faptele din Arad, Puriș a fost prins în trafic, la Huedin, fără drept de a conduce și cu alcoolemie în etilotest. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge. S-au mai adăugat două infracțiuni.

În urma acestor două infracțiuni, Tribunalul Arad, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, a dispus înlocuirea controlului judiciar cu arestul într-un centru de reținere și arestare preventivă. Până la judecarea apelului, Puriș a fost lăsat liber. Miercuri seara, la câteva ore de la lăsarea sa, în continuare, în libertate, bărbatul a băut, s-a urcat la volan fără permis de conducere și a mai acumulat două infracțiuni.

Cosmin Puriș este un individ controversat în Sâncraiu și zona Huedin. El este cercetat penal și judecat în mai multe dosare penale pentru fapte precum: furt, amenințare, loviri, conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și mai nou trafic de migranți.

Pentru mai multe știri despre Cosmin Puriș, click AICI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.