Ultimate magazine theme for WordPress.

CJ Cluj răspunde întrebărilor INFO Huedin, privind starea DJ108 C dintre Văleni și DN1 R

0 811

După materialul în care prezentam starea Drumului Județean 108 C, dintre Văleni și DN1 R, Consiliul Județean Cluj a răspuns întrebărilor INFO Huedin. Există șanse ca drumul să beneficieze de cârpeli, dar numai după aprobarea bugetului pe anul acesta. De lucrări capitale nici nu poate fi vorba în următoarea perioadă.

Reprezentanții Consiliului Județean Cluj spun că firma care a efectuat lucrările nu și-a respectat clauzele contractuale.

„Lucrările de asfaltare pe sectorul de drum la care faceți referire s-au executat în perioada 2014 – 2016 în baza unui contract de lucrări de modernizare și reabilitare care, din păcate, a fost reziliat în cursul anului 2019 din cauza nerespectării clauzelor contractuale de către executantul lucrărilor”, se precizează în răspunsul oferit pentru INFO Huedin.

sursa: CJ Cluj

Potrivit CJ Cluj, în acest an o altă firma ar urma să se ocupe de lucrări.

„În condițiile în care contractul de lucrări de modernizare și reabilitare a fost reziliat, Consiliul Județean Cluj are în vedere continuarea lucrărilor în baza unui nou contract de lucrări de modernizare și reabilitare care urmează a fi licitat în cursul acestui an”, se mai precizează în document.

sursa: CJ Cluj

Și speranțele de refacere a drumului, într-un timp relativ scurt, se spulberă odată cu lecturarea ultimului paragraf din documentul trimis către INFO Huedin.

„După atribuirea execuției lucrărilor de modernizare și reabilitare în urma licitației, lucrările vor demara în perioada următoare acestei etape. Fiecare etapă are termene de realizare și finalizare care trebuie respectate. De asemenea, există posibilitatea ca, în cazul câștigării licitației lucrărilor de execuție acestea să fie contestate, situație în care, din păcate, demararea lucrărilor ar putea fi întârziată”, încheie reprezentanții CJ Cluj.

sursa: CJ Cluj

Citește și … VIDEO – DJ108 C, între Văleni și DN1 R, calvar pentru șoferi: NE RUPEM MAȘINILE

foto Alin Tișe: Transilvania Reporter

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.