Ultimate magazine theme for WordPress.

Ce se întâmplă cu clădirea „fantomă” din centrul Huedinului

0 616

Centrul Huedinului ar putea să aibă o nouă înfățișare în următoarea perioadă de timp. Clădirea în care a funcționat o unitate militară este acum în paragină și zace nefolosită de ani buni. Lucrurile ar putea să se schimbe în baza unei Hotărâri de Guvern.

AVOCAT

În prezent, imobilul în care a funcționat o unitate militară se află în administrarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, instituție aflată în subordinea Ministerului Afacerilor Interne. Inițial, în această clădire urma să se mute Detașamentul de Pompieri Huedin, numai că spațiul era prea mare iar costurile de întreținere și reabilitare pe măsură.

ISU Cluj cedează spațiul, iar Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Cluj (Cartea Funciară) îl primește în administrare.

„În prezent imobilul este în patrimoniul ISU Cluj și s-a început procedura legală pentru transferarea lui către OCPI Cluj”, ne-a declarat Ciprian Cornea, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Pentru a trece imobilul definitiv în administrarea OCPI este nevoie de o Hotărâre de Guvern, procedura fiind deja demarată.

Surse din cadrul OCPI Cluj precizează pentru publicația noastră, Info Huedin, că fosta unitate militară ar urma să fie reabilitată și modernizată. Utilitatea imobilului nu este cunoscută deocamdată. Aceleași surse mai spun că în acest imobil ar putea funcționa arhiva Cărții Funciare Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.