Ultimate magazine theme for WordPress.

Avertizare meteo cod portocaliu pentru mai multe județe, inclusiv Cluj

0 937

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare meteo cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru mai multe județe din țară, inclusiv județul Cluj. În intervalul următor sunt așteptate ploi torențiale, descărcări electrice și intensificări ale vântului, care ar putea afecta activitățile zilnice și deplasările. Autoritățile recomandă prudență și măsuri preventive pentru a evita eventualele pericole.

AVOCAT

Avertizarea meteo a intrat în vigoare marți dimineața la ora 10:00 și expiră miercuri dimineață la ora 10:00. Specialiștii spun că e posibil că avem chiar grindină și vijelii.

ALESIA

Potrivit ANM, în Oltenia, cea mai mare parte a Transilvaniei și Munteniei, jumătatea de nord a Moldovei și local în Banat și în Maramureș, vor fi perioade cu averse torențiale, intensificări de scurtă durată ale vântului și vijelii, cu viteze la rafală în general de 70…90 km/h, descărcări electrice și grindină.

În intervale scurte de timp (1…3 ore) sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 25…40 l/mp și pe arii restrânse de peste 50…70 l/mp.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.