Ultimate magazine theme for WordPress.

Vremea în acest weekend

0 158

Vremea va deveni predominant frumoasă vineri, dar călduroasă îndeosebi în zonele de câmpie. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor situa între 26 şi 34 de grade, iar cele minime, în general, între 10 şi 22 de grade. 

Sâmbătă, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, pe arii restrânse caniculară în regiunile sudice, unde şi indicele temperatură-umezeală va atinge pragul critic de 80 de unităţi. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 şi 35 de grade, iar cele minime vor fi de la 9-10 grade în depresiunile Carpaţilor.

Duminică, vremea se va menţine călduroasă în cea mai mare parte a ţării, local caniculară în Câmpia Română unde disconfortul termic va fi ridicat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 şi 36 de grade, iar cele minime între 10 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 22 de grade pe litoral.

Începând de luni, în vestul, centrul şi nordul ţării vremea se va răci faţă de ziua precedentă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între  24 şi 35 de grade.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.