Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Jandarm din Aghireșu, acuzat că a bătut un copil pentru suspiciunea că i-ar fi furat hainele

0 348

Un jandarm din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj este acuzat de către o femeie că i-ar fi bătut copilul în vârstă de 14 ani. Omul legii s-ar fi înfuriat în momentul în care și-a găsit uscătorul gol și s-ar fi dus glonț acasă la minor, unde l-ar fi agresat. Mama copilului a depus plângere pe numele lui Bogdan Dragoș Karancsi, iar acum polițiștii clujeni, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Cluj, îl cercetează penal pentru loviri sau alte violențe.

AVOCAT
Soția jandarmului întinde rufe afară
ALESIA

Incidentul s-a petrecut în 11 iunie, în satul Aghireșu Fabrici, dar numai acum s-a aflat de el. Soția jandarmului ar fi întins hainele pe un uscător, în holul blocului. Dimineață, povestesc vecii, obiectele vestimentare ale jandarmului, soției și copiilor lor nu erau nicăieri.

Surse din anchetă precizează pentru publicația noastră, InfoHuedin.ro, că Bogdan Dragoș Karancsi ar fi sunat la 112 pentru a anunța furtul. Patrula de serviciu fiind ocupată cu alt eveniment, polițiștii nu au ajuns foarte repede acasă la militar. Până să ajungă polițiștii, bărbatul ar fi fost la domiciliul unui minor, pe care îl bănuia de furt, și l-ar fi agresat în curte, în fața mamei lui.

La vederea reporterilor, jandarmul a plecat de acasă

Femeia a depus plângere la Poliția Aghireșu, iar acum jandarmul este cercetat pentru loviri sau alte violențe. Plângere a depus și jandarmul pentru furtul rufelor, numai că ancheta este în curs și deocamdată nu există suspecți.

Prejudiciul reclamat de omul legii este de 700 de lei.

Oficial, nici jandarmul și nici soția lui, care întindea haine în fața blocului, nu au dorit să discute despre incident. Reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj au dispus efectuarea unei anchete interne.

AGHIREȘU, TERORIZAT DE O BANDĂ DE HOȚI

Cu toate că oamenii se feresc să vorbească în fața camerelor, de frică cel mai probabil, ei admit totuși că în comuna lor se fură mult și orice. În Aghireșu și Aghireșu Fabrici se fură hainele, papucii lăsați de oameni afară, mâncare și au fost câteva cazuri de mașini furate.

Potrivit localnicilor, polițiștii nu fac nimic pentru a stopa fenomenul. Ei se scuză că hoții sunt minori și nu pot fi trași la răspundere.


foto principală: Facebook.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.