Ultimate magazine theme for WordPress.

Scandal artificial pe tema pavajului din Republicii 8. Primăria Huedin explică cum stau lucrurile: „această lucrare este una PROVIZORIE”

0 412

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la modalitatea în care pavajul din zona străzii Republicii 8 a fost montat, reprezentanții Primăriei Huedin au ținut să facă precizări. Aceștia au emis, vineri, un comunicat de presă prin care explică situația.

„Referitor la lucrările de readucere la starea inițială a pavajului din zona Str. Republicii nr. 8, vă informăm că această lucrare este una PROVIZORIE.

Primăria a acceptat această soluție provizorie propusă de executant, în contextul sărbătorilor care urmează și din dorința de-a limita disconfortul creat cu ocazia lucrărilor de infrastructură.

În perioada următoare va ajunge în șantier pavajul nou care îl va înlocui pe cel deteriorat. De asemenea executantul lucrării urmează să schimbe echipa care va realiza montajul final al pavajului. Lucrarea este „ȘANTIER ÎN LUCRU”, nu este recepționată și nici nu va fi recepționată în forma provizorie de acum.

Primăria NU plătește suplimentar lucrarea provizorie ci aceasta cade în sarcina executantului.Cu această ocazie, dorim să mulțumim cetățenilor pentru răbdarea de care dau dovadă pentru finalizarea acestui proiect important pentru comunitate”, se arată în comunicatul Primăriei Huedin.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.