Ultimate magazine theme for WordPress.

Polițistul Gheorghe Matiș, GATA de trimis în judecată. Nu va răspunde singur după accidentul de pe strada Horea

1 3.713

Polițistul Gheorghe Matiș, din comuna Poieni, poate fi trimis în judecată în orice moment, după accidentul de pe strada Horea din Huedin. Tot în fața instanței va ajunge și logodnica sa, Diana Ilea. Un alt polițist, Eugen Zirbo, trimis deja în judecată în alt dosar, va răspunde și în dosarul accidentului provocat de Matiș. Cei trei, Matiș, Ilea și Zirbo au primit calitatea de inculpați în dosar. Între timp, șefii din Inspectoratul de Poliție Județean Cluj l-au tras pe dreapta pe Matiș, iar Zirbo era deja.

Începând de săptămâna aceasta, atribuțiile pe care Matiș le avea au fost restrânse: nu mai poate opri persoane în trafic, n-are drept de a purta arma de serviciu, nu mai poartă uniforma în timpul orelor de program și nu are acces la informații clasificate, scrie ziardecluj.ro.

Mașina implicată în accident. Foto: Ziarde Cluj.ro

Matiș, Ilea și Zirbo au încercat să mușamalizeze accidentul din 23 iulie. Gheorghe Matiș apare în seara respectivă pe camerele de supraveghere în timp ce își procura alcool, existând bănuiala că acesta a condus sub influența băuturilor alcoolice. Imediat după ce a provocat accidentul din Huedin, acesta și-a convins concubina, pe Diana Ilea, angajată a Primăriei Negreni, să se prezinte la Poliție și să declare că ea a condus mașina respectivă.

-Matiș Gheorghe este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de instigare la fals în declarații.

-Zirbo Eugen este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la fals în declarații și participație improprie la fals intelectual.

-Ilea Diana Gabriela este cercetată pentru săvârșirea infracțiunilor de fals în declarații și participație improprie la fals intelectual”, arată Parchetul Huedin. 

Reamintim, în dimineața zilei de 23 iulie, un autoturism a pătruns pe contrasens, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat. Când au ajuns salvatorii și polițiștii în autoturism nu mai era nimeni, dar nici în zona accidentului. Accidentul a avut loc la ora 03:40, pe strada Horea din Huedin.

La două ore de la producerea accidentului, în jurul orei 05:30, iubita polițistului Gheorghe Matiș s-a prezentat și a spus că ea se afla la volan.

Mușamalizarea accidentului era posibilă dacă presa nu relata pe larg despre acest subiect.

Mai multe detalii despre acest subiect găsiți dând click AICI.

1 Comentariu
  1. Mates Felicia spune

    Bine era de era tras pe dreapta de mult acest Matis ca nu ajungea sal bata pe fiul meu atit de rau si na fost suficient el singur sa bata un copil de 19 ani la mai ajutat alt coleg la fel ca el ca nu poate fi mai bun acesta fiind Gheorghe Cobirzan ,nu degeaba sunt Gheorghe amindoi ,acesti indivizi mi – au batut copilul tot cu capul de pereti intre martori dupa care iau platit pe doi dintre ei sa spuna ca sa batut singur dar Dumnezeu nu doarme ca la doua saptamini dupa ce mi- au batut copilu acest Matis sa batut singur in capul de pod si sa rasturnat ,asa cum ia invatat ei pe martori sa spuna ca sa batut copilul meu singur.Toata lumea mia spus sa nul dau in tribunal ca are relatii si no sal judece nimeni dar eu am incredere instanta si sper ca va face dreptate si va judeca corect sa nu- i incurajeze la agresiuni.Eu pentru acest copil nu am fost chemata nici odata la scoala sau politie pentru probleme de comportament nu stiu ce ia determinat pe acesti politisti sa- l bata asa de rau ori au fost sub influenta alcolului ori au alte probleme .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.