Ultimate magazine theme for WordPress.

Polițiștii din Cluj-Napoca, confiscări de lemne pe zona Huedin

0 149

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Biroul Combaterea Delictelor Silvice din Cluj-Napoca, au acţionat în perioada 24.02. – 26.02.2018, pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite din domeniul silvic referitoare la tăierea, transportul, depozitarea şi comercializarea materialelor lemnoase.

PSD NEGRENI

S-a acţionat, cu precădere, pe raza comunelor Poieni, Ciucea, Săcuieu şi Mărgău.

PSD POIENI

În cadrul acţiunii au fost confiscaţi circa 43 de metri cubi de material lemnos, în valoare de aproximativ 7.800 de lei.

PSD MĂRGĂU

Astfel, pe raza comunei Mărgău au fost găsiţi peste 38 de metri cubi lemn rotund răşinoase, fără a fi identificat deţinătorul materialului lemnos. Materialul lemnos a fost reţinut în vederea stabilirii provenienţei, iar la data de 26 februarie, a fost confiscat întrucât nu a fost revendicat de nimeni.

De asemenea, poliţiştii au identificat pe DJ 108A, pe raza comunei Ciucea, un bărbat care transporta cu o autoutilitară 3,5 metri cubi de material lemnos, pentru care nu avea aviz de însoţire. Acesta a fost sancţionat contravenţional, iar materialul lemnos a fost confiscat  şi predat în custodie reprezentanţilor ocolului silvic.

Totodată, pe Calea Turzii din Cluj-Napoca a fost depistat un bărbat care transporta cu o autoutilitară cherestea de răşinoase în valoare de circa 600 de lei, fără aviz de însoţire pentru materialul lemnos. În cauză a fost aplicată sancţiune contravenţională, iar materialul lemnos a fost confiscat.

Poliţiştii vor continua acţiunile pe această linie.

foto: arhivă

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.