Ultimate magazine theme for WordPress.

ACTUALIZARE – Huedin nu intră în scenariul galben

0 1.404

ACTUALIZARE – Orașul Huedin NU trece deocamdată în scenariul galben

Orașul Huedin nu trece în scenariul galben, cu toate că incidența a depășit miercuri 1,5/1.000 de locuitori. Prefectul Clujului, Tasnádi István Szilárd, a precizat pentru INFO Huedin motivul pentru care orașul Huedin rămâne deocamdată în zona verde.

Dacă până acum, la o incidență de 1,5/1.000 de locuitori, o localitate trecea în scenariul galben, lucrurile s-au schimbat.

Tasnádi István Szilárd, prefectul Clujului, spune că cea mai recentă hotărâre de guvern a modificat regulile cu care eram obișnuiți.

NU sunt restricții într-o localitate până la incidența de 2/1.000 de locuitori. Astfel, Huedin, cu o incidență de 1,79/1.000 de locuitori, rămâne în scenariul verde.

ȘTIREA INIȚIALĂ, MAI JOS

Orașul Huedin și comuna Călățele au trecut miercuri în scenariul galben, cel puțin teoretic. Asta înseamnă că rata de infectare a trecut, în ambele situații, de 1,5/1.000 de locuitori. În acest sens, Primăria Huedin a emis, miercuri, un comunicat.

La data de 8 septembrie, la nivelul orașului Huedin, rata de infectare era de 1,79/1.000 de locuitori. Asta înseamnă 17 cazuri de infecție cu COVID-19.

La nivelul U.A.T. Călățele, la data de 8 septembrie, rata de incidență era de 2,02/1.000 de locuitori. Asta înseamnă 5 cazuri de infecție cu COVID-19.

În cursul zilei de joi, starea de alertă de pe teritoriul României se prelungește cu 30 de zile, iar Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj va dispune pentru Huedin și Călățele regulile aplicate în scenariul galben.

COMUNICATUL PRIMĂRIEI HUEDIN

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.