Ultimate magazine theme for WordPress.

O săptămână cu vreme din ce în ce mai rece

0 237

Vremea devine din ce în ce mai rece din data de 12 octombrie.

Astazi, valorile termice vor caracteriza o vreme deosebit de rece în majoritatea zonelor ţării. Cerul va avea înnorări temporare în vest şi va fi mai mult noros în rest. Local va ploua în toate regiunile. Cantităţile de apă vor depăşi izolat 10…15 l/mp. În jumătatea de nord a Carpaţilor Orientali, iar în restul zonei montane, în special seara şi cu precădere la altitudini de peste 1600 m, vor fi precipitaţii şi sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 16 grade.

In Bucuresti, valorile termice, în special cele diurne, vor caracteriza o vreme deosebit de rece. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 14 grade. Cerul va fi noros şi temporar, mai ales în a doua parte a zilei, va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat.

La munte, vremea va fi deosebit de rece. Înnorările vor fi în general persistente şi va ploua, ziua, în cea mai mare parte a zonei montane, iar noaptea mai ales în masivele sudice şi estice. În jumătatea de nord a Carpaţilor Orientali, iar în restul zonei montane, în special seara şi noaptea, cu precădere la altitudini de peste 1600 m, vor fi precipitaţii şi sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare pe creste. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.