Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – WC-ul de LUX din Huedin, inundat la mai puțin de o lună de la inaugurare. Ce explicații are primarul

0 2.111

Toaleta publică din Huedin, inaugurată de liderii Partidului Național Liberal, în frunte cu primarul Mircea Moroșan, a fost inundată deja de ploi. WC-ul, care a costat 120.000 de euro, pare să aibă grave probleme cu izolația. WC-ul din Huedin este mai scump ca un apartament cu trei camere situat într-o zonă bună a Clujului. Primarul Mircea Moroșan susține că proiectul nu a fost recepționat încă, iar constructorul va remedia problema în cel mai scurt timp. Galerie foto, în partea de jos a articolului.

AVOCAT

Deputatul PSD Horia Nasra este cel care a semnalat problemele de izolație a WC-ului din Huedin, inaugurat la începutul lunii mai a acestui an de primarul Mircea Moroșan și șeful PNL Cluj, Daniel Buda. În imagini se pot observa infiltrațiile și bălțile de pe pardoseală.

„Oameni buni! Nu au trecut nici măcar două săptămâni de la inaugurarea WC-ului public în valoare de 120.000 de euro şi la PRIMA PLOAIE ESTE DEJA INUNDAT! WC-ul de LUX INUNDAT, într-un oraş care nu este racordat la gaz, într-un oraş în care locurile de muncă bine plătite sunt aproape inexistente şi multe drumuri sunt ciuruite de gropi, este o bătaie de joc la adresa contribuabililor. Primarul Huedinului trebuie să ofere explicaţii concrete şi scuze publice, pentru că de o demisie de onoare nu cred că poate fi vorba. Nu are bărbăţia să o facă”, spune deputatul PSD Horia Nasra.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.