Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – WC-ul de LUX din Huedin, inundat la mai puțin de o lună de la inaugurare. Ce explicații are primarul

0 2.048

Toaleta publică din Huedin, inaugurată de liderii Partidului Național Liberal, în frunte cu primarul Mircea Moroșan, a fost inundată deja de ploi. WC-ul, care a costat 120.000 de euro, pare să aibă grave probleme cu izolația. WC-ul din Huedin este mai scump ca un apartament cu trei camere situat într-o zonă bună a Clujului. Primarul Mircea Moroșan susține că proiectul nu a fost recepționat încă, iar constructorul va remedia problema în cel mai scurt timp. Galerie foto, în partea de jos a articolului.

Deputatul PSD Horia Nasra este cel care a semnalat problemele de izolație a WC-ului din Huedin, inaugurat la începutul lunii mai a acestui an de primarul Mircea Moroșan și șeful PNL Cluj, Daniel Buda. În imagini se pot observa infiltrațiile și bălțile de pe pardoseală.

FLANCO – 16.011

„Oameni buni! Nu au trecut nici măcar două săptămâni de la inaugurarea WC-ului public în valoare de 120.000 de euro şi la PRIMA PLOAIE ESTE DEJA INUNDAT! WC-ul de LUX INUNDAT, într-un oraş care nu este racordat la gaz, într-un oraş în care locurile de muncă bine plătite sunt aproape inexistente şi multe drumuri sunt ciuruite de gropi, este o bătaie de joc la adresa contribuabililor. Primarul Huedinului trebuie să ofere explicaţii concrete şi scuze publice, pentru că de o demisie de onoare nu cred că poate fi vorba. Nu are bărbăţia să o facă”, spune deputatul PSD Horia Nasra.

LIBER
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.