Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO/VIDEO – Pârjol la Beliș. Mai multe case și anexe, distruse de un incendiu violent

0 3.568

Intervenție a pompierilor pentru stingerea unui amplu incendiu care a cuprins mai multe gospodării din localitatea Beliș.

Patru autospeciale de stins cu apă și spumă din cadrul ISU Cluj și una din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al Primăriei Beliș intervin de la primele ore ale dimineții pentru stingerea flăcărilor care au cuprins trei case și trei anexe gospodărești din localitatea Beliș.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată duminică dimineața, în jurul orei 5.30, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit imobilele, construite pe structură de lemn, cuprinse în totalitate de flăcări.

Ocupanții și animalele au fost evacuați până la sosirea pompierilor, iar până în acest moment nu sunt anunțate persoane rănite în urma acestui eveniment.

Astfel, cele două case alipite, cu o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, o casă de vacanță de aproximativ 200 de metri pătrați, o șură, o lemnărie și o poiată, cu o suprafață cumulată de aproximativ 100 de metri pătrați au fost distruse de flăcări și sunt desfășurate încă operațiuni pentru desfacerea și stingerea focarelor ce ard mocnit precum și pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

Cauzele izbucnirii incendiului sunt în curs de stabilire.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.