Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Trei asociații din Huedin, cu ajutorul oamenilor din oraș și din zonă, duc ajutoare în Noua Suliță din Ucraina. Orașul ucrainean e înfrățit cu orașul Huedin

0 610

Reprezentanții a trei asociații din Huedin vor ajunge în orașul Noua Suliță din Ucraina cu 5 tone de ajutoare. Cele două orașe sunt înfrățite, iar primarul din orașul ucrainean este originar din România.

Reprezentanții celor trei asociații din Huedin, implicați în proiectul de ajutorare a cetățenilor din Ucraina, au discutat, cu primarul de acolo, înainte de a strânge ajutoare.

Astfel, de la Huedin au plecat 5 tone de ajutoare. Cetățenii ucraineni au cerut produse alimentare neperisabile, haine termoizolante, pampers adulți/copii, produse de igienă, baterii pentru lanterne și chiar baterii externe, pături, saltele și saci de dormit.

Daciana Loi, președintele Asociației Umanitare „Dreptul la viaţă”- Huedin, a făcut anunțul privind ajutorul acordat cetățenilor ucraineni din taberele de refugiați din zona Cernăuți. Ea spune că transportul produselor este monitorizat de la Huedin până la beneficiari.

MULȚUMESC!

După o săptămână de foc, cu multă alergatura, după două săptămâni de colectat donații, după multe cumpărături făcute, azi a fost o zi grea. Pentru că bunătatea voastră va ajunge în Ucraina. Când trei ONG-uri se unesc, când zeci de oameni buni ni se alătură, reușești să trimiți celor în nevoi peste patru tone de produse alimentare, nealimentare, produse de camping și produse de igienă.

Un convoi umanitar  pleacă  peste câteva ore în Ucraina, la Noua Suliță – regiunea Cernăuți. Pentru ca, noi,

ART – Asociatia Rescue Transilvania

Asociaţia Umanitară „Dreptul la viaţă”- Huedin

Asociatia Actived , am ales sa trimitem toate acestea acolo unde știm sigur ca e mare nevoie, acolo unde d-na primar Maria Nicorici ne așteaptă, iar orașul Noua Suliță este oraș înfrățit cu Huedinul.

Mulțumim, Horea, Dora, Csaba și voinicul Teodor de doar 7 anișori, pentru sprijinul dat la încărcare!Drum bun, dragilor! Dumnezeu să vă însoțească și să vă întoarceți cu bine!”, a scris Daciana Loi pe pagina sa de Facebook.

Mai multe imagini, pe pagina Dacianei LOI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.