Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Accident horror în dreptul localității Morlaca

0 206

Un accident rutier s-a produs duminică după-masa în dreptul localității clujene Morlaca. Un TIR s-a răsturnat și a surprins, parțial, un autoturism sub el. Ca să evite impactul cu mastodontul răsturnat, conducătorul unui alt autoturism a tras de volan și a ieșit în afara părții carosabile. Pentru a evita blocarea totală a traficului, la scurt timp după accident TIR-ul a fost tras în afara părții carosabile. 

Polițiștii de la rutieră susțin că accidentul s-a produs din cauza șoferului unui autotren. Acesta nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, ar fi intrat în balans și s-a răsturnat pe sensul opus de mers.

În momentul în care autotrenul s-a răsturnat, parțial, a fost prins sub el un autoturism care circula regulamentar. Șoferul autoturismului a avut prezența de spirit și a accelerat, astfel că doar partea din spate a autovehiculului a fost afectată.

Șoferul altui autoturism a tras de volan pentru a evita impactul cu autotrenul răsturnat pe șosea și a ieșit în afara părții carosabile.

În urma impactului o persoană a fost rănită.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.