Ultimate magazine theme for WordPress.

EXCLUSIV – Primarul PSD din Beliș, trimis în judecată, într-un nou dosar, exact în ziua în care a fost condamnat pentru fapte de corupție

0 1.184

Viorel Matiș, primarul PSD din Beliș, a fost trimis în judecată săptămâna trecută, în 9 aprilie, exact în ziua în care a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru dare de mită în formă continuată. Decizia a aparținut Tribunalului Cluj.

În acest nou dosar, înregistrat la Judecătoria Huedin, Viorel Matiș urmează să fie judecat pentru delapidare. Alături de edil, mai dețin calitatea de inculpat și Ardelean Roșu, Ilie Nicolae Goga și Marcel Lung, toți foști colegi în cadrul Ocolului Silvic Beliș.

În iulie 2017, procurorii de la Huedin au pus în mișcare acțiunea penală față de cei 4 inculpați. Tot atunci, mascații au descins la casa primarului din Beliș, la Sediul Ocolului Silvic Beliș și în biroul edilului din Primăria Beliș.

Dosarul se află pe cameră preliminară, iar dacă va trece începe judecarea fondului. La momentul punerii în mișcare a acțiunii penale, adică în 2017, se vorbea despre un prejudiciu de peste 250.000 de euro.

Inculpații Goga Ilie Nicolae, Lung Marcel și Matiș Viorel au fost reținuți în data de 14.08.2017, pentru o durată de 24 de ore,  iar în cursul zilei de 15.08.2017, față de cei trei inculpați s-a dispus măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile. Roșu Ardelean a scăpat atunci de reținere, având la acea vreme calitatea de denunțător.

Citiți articolul din 21 august 2017 dând click AICI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.