Ultimate magazine theme for WordPress.

Descoperă tainele contabilității printr-un curs de formare profesională de la Aprendis

0 16
Conținut oferit de: Partener extern. 

Contabilitatea este un domeniu vast cu multe detalii ascunse și informații greu de înțeles în aparență, dar care oferă posibilități nemărginite de dezvoltare profesională. Un contabil de succes trebuie să dețină cunoștințe vaste, să fie stăpân pe numeroase modele de lucru și să poată ajuta companii și întreprinderi să gestioneze eficient bugetele, totul în limitele legii. Așadar, un curs de formare este modul în care pui o cărămidă importantă la baza viitoare tale cariere și, totodată, un sprijin esențial care te va ajuta să faci față cu succes oricărei provocări de care te vei lovi în practica de zi cu zi. Devii specialist contabil în doar câteva săptămâni urmând un curs online la Aprendis!

IONEL SERVICE

Cine poate urma acest curs de contabilitate?

Oricine dorește să se formeze și să se perfecționeze în acest domeniu poate urma cu încredere cursul de contabilitate dezvoltat de Aprendis. Asta înseamnă că te poți bucura de beneficiile acestei modalități de dezvoltare fie că ești proaspăt absolvent și vrei să aprofundezi domeniu, fie că activezi deja în departamentului financiar sau chiar dacă îți dorești să îți deschizi propria afacere al cărei management financiar să îl gestionezi mai bine. Pentru a te putea înscrie ai nevoie doar de câteva documente de bază, cum ar fi actul de identitate, certificatul de naștere și cel de căsătorie, acolo unde este cazul, plus diploma de bacalaureat.

Ce informații vei dobândi în timpul cursului?

Cursul Aprendis este unul complet care atinge cele mai importante aspecte ale contabilității și le expune într-un mod cât se poate de ușor de înțeles. Fiecare informație teoretică are un corespondent în practica de specialitate, lucru care te va ajuta să deprinzi mai ușor anumite abilități încă din timpul învățării, în așa fel încât să nu te lovești de chestiuni necunoscute în momentul în care începi să profesezi. Vei învăța tot ce înseamnă întocmirea și completarea documentelor contabile primare, dar și a registrelor contabile, înregistrarea și raportarea tranzacțiilor financiare, pregătirea bilanțurilor și a situațiilor financiare, analizarea și interpretarea acestor rapoarte. Totodată, îți va fi expus cât se poate de detaliat modul în care se efectuează calcule specifice precum: calcul impozit venit/profit, contribuții sociale, TVA-ul etc.

Care sunt beneficiile pe care le obții odată cu finalizarea acestuia?

Cursul de contabilitate poate reprezenta o rampă de lansare în carieră dat fiind faptul că te introduce în profunzime în domeniu și te învață toate aspectele esențiale de care ai nevoie pentru a putea profesa cu încredere. În plus, odată cu absolvirea, vei primi o diplomă acreditată de Ministerul Muncii, recunoscută la nivel național și internațional, care îți va debloca nenumărate oportunități profesionale.

Prin ce se deosebește cursul Aprendis de contabilitate de altele similare?

În cadrul cursului Aprendis te vei bucura de o abordare practică 100% în programul WinMentor, lucru care te va ajuta să înțelegi mai bine chestiuni din interiorul domeniului, depășind barierele teoretice. În plus, îți oferă ocazia să interacționezi cu mentori specializați în contabilitate, cu vastă experiență, care vor împărtăși secrete și multe alte aspecte poate mai puțin discutate la scară largă.

Un alt aspect care vine în ajutorul tău îl reprezintă programul deloc strict, care îți va permite să fii prezent la curs, chiar dacă ai o viață foarte aglomerată. Sesiunile se desfășoară online, de luni până vineri, între orele 16:00 – 18:00, timp de patru săptămâni. Și din punct de vedere financiar te bucuri de beneficii considerabile, cum ar fi prețul foarte avantajos în raport cu calitatea informațiilor oferite, dar și posibilitatea de a plăti în două rate egale.

Pune bazele unei cariere strălucitoare în domeniul contabilității alături de Aprendis!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.