Ultimate magazine theme for WordPress.

Contravaloarea tichetelor de masă sau a indemnizaţiei de hrană, exclusă de la calculul pragului de 4.000 de lei

0 173

Contravaloarea tichetelor de masă sau a indemnizaţiei de hrană va fi exclusă de la calculul pragului de 4.000 de lei pentru acordarea unor beneficii salariale, a anunţat vineri purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin.

AVOCAT

„Pentru protejarea puterii de cumpărare a angajaţilor încadraţi cu salariul minim pe economie, Guvernul a modificat reglementările referitoare la aplicarea facilităţilor pentru acordarea unor beneficii salariale. În speţă, pentru acordarea facilităţii fiscale privind neimpozitarea şi neincluderea în baza de calcul a contribuţiilor sociale obligatorii a sumei de 300 de lei pe lună, s-a decis că vor fi excluse de la calculul pragului de 4.000 de lei contravaloarea tichetelor de masă sau a indemnizaţiei de hrană acordată potrivit legii, pentru perioada iulie – decembrie 2024”, a precizat Constantin la finalul şedinţei de Guvern.

ALESIA

El a mai anunţat că preţurile RCA vor rămâne plafonate, pentru încă trei luni, respectiv până la sfârşitul lunii septembrie 2024, iar punctul de amendă rămâne la valoarea de 165 de lei până la 31 decembrie 2024. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.