Ultimate magazine theme for WordPress.

Care este starea de sănătate a căruțașului accidentat la Călățele. Nicio măsură împotriva minorului! Detalii halucinante

0 1.770

Starea de sănătate a bărbatului de 63 de ani, din comuna Călățele, este una stabilă spun reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Cluj-Napoca pentru INFO Huedin. Căruța în care se afla bărbatul a fost spulberată, joi după-masă, de un autoturism la volanul căruia se afla un minor de 16 ani. În urma impactului, victima a suferit multiple fracturi și contuzii. Detalii halucinante ies la iveală după accidentul de joi.

RĂNIT GRAV, ÎN STARE STABILĂ LA CLINICA DE ORTOPEDIE DIN CLUJ-NAPOCA

Din cauza leziunilor grave, echipajul medical a decis să-l transporte pe bărbat la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca. După examinări de specialitate, el a fost transferat la Clinica de Ortopedie.

Medicii de la Ortopedie vorbesc despre multiple fracturi.

„Fractură acetabulară dreaptă cominutivă cu deplasare (fractură de șold). Fractură ram ischiopubian drept fără deplasare (fractură a osului pubian). Contuzie coloană cervicală. Fractură vertebră sacrată V fara deplasare (traumatism de coloană cu fractură de vertebră). Traumatism cranio cerebral minor grad 0. Starea lui este stabilă”, spune Flavia Topan, purtător de cuvânt al SCJU Cluj-Napoca.

Minorul teribilist este cercetat în stare de libertate pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis. Polițiștii ar fi discutat cu procurorul despre reținerea minorului sau punerea acestuia sub control judiciar, dar magistratul a decis că nu e necesar.

NEREGULI PE TOATĂ LINIA

Că minorul nu avea nicio frică de polițiștii din comună reiese din neregulile descoperite de polițiștii de la rutieră, cei care au efectuat cercetarea la fața locului.

Pe lângă faptul că s-a urcat fără permis de conducere la volan, autoturismul nu are asigurare RCA, dar nici ITP valabil. Cel mai probabil, susțin surse din anchetă, mașina este radiată în țara în care este înmatriculată.

Asta înseamnă, cel puțin pe latură civilă, că bărbatul din căruță nu va putea fi despăgubit nici moral și nici material de un asigurator.

Se efectuează cercetări pentru a vedea dacă cineva i-a încredințat adolescentului autoturismul.

OAMENII SUNT NEMULȚUMIȚI DE POLIȚIȘTII DIN COMUNĂ, ÎN FRUNTE CU PRIMARUL

Oamenii din Călățele sunt extrem de revoltați de faptul că polițiștii nu reușesc să țină în frâu comunitatea de etnie rromă de la marginea localității și chiar din localitate. Aceștia reclamă că deseori au văzut cetățeni de etnie rromă la volan, fără permise de conducere ori băuți, în timp ce oamenii legii nu îi văd sau se prefac că nu îi văd. Nu din prietenie nu îi văd pe cei care încalcă legea, ci pentru că nu vor să își facă de lucru, mai spun oamenii.

Citește și … FOTO – Accident în fața Postului de Poliție Călățele. Un minor a intrat cu mașina într-o căruță. Căruțașul este rănit grav

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.