Ultimate magazine theme for WordPress.

Weekend cu zeci de amenzi în Huedin și zona aferentă

0 863

În perioada 7-9 mai, polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin, împreună cu cei ai Secției 8 Poliție Rurală, au desfășurat o acțiune pe raza orașului şi a comunelor arondate, în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică, combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, precum și pentru impunerea respectării măsurilor stabilite pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

 În cadrul acţiunii, au fost legitimate 115 persoane şi au fost oprite pentru control 67 de autoturisme şi mijloace de transport persoane.

Neregulile constatate au condus la aplicarea a 72 de sancţiuni contravenţionale, 16 dintre acestea în conformitate cu Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

De asemenea, ca urmare a încălcării normelor de circulaţie, poliţiştii au aplicat 34 de sancţiuni contravenţionale conform OUG 195/2002R, fiind reţinute 5 permise de conducere şi retrase 2 certificate de înmatriculare.

Totodată, nerespectarea normelor de convieţuire socială, a ordinii și liniștii publice, au condus la aplicarea a 16 sancţiuni contravenţionale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.