Ultimate magazine theme for WordPress.

Vremea se încălzește ușor în majoritatea regiunilor

0 99

Miercuri, vremea se va încălzi ușor în majoritatea regiunilor, cu excepția extremității de vest a țării, unde temperaturile vor fi modeste pentru această perioadă.

PSD NEGRENI

VREMEA: Vom vedea soarele, însă la un moment dat norii de ploaie apar din nou în peisaj în nord, centru și vest, pe unde vor fi precipitații și descărcări electrice. În zona montană, la altitudini foarte mari, vom întâlni lapoviță și ninsoare, iar vântul va sufla cu putere pe creste, dar se va simți cam peste tot. Maximele se vor situa între 15 și 25 de grade.

PSD POIENI

În Capitală vom avea o zi ceva mai plăcută, norii se risipesc dând voie soarelui să strălucească iar mercurul din termometre va urca până la 22 de grade.

PSD MĂRGĂU

La munte, atmosfera va fi schimbătoare. În prima parte a zilei vor fi ploi slabe în Munții Apuseni și nordul Carpaților Orientali, apoi spre orele prânzului precipitațiile se vor extinde în majoritatea masivelor. La altitudini mari vor fi ninsori și lapoviță și tot pe aici vântul va sufla cu viteze de peste 50 de km/h iar prin stațiuni temperaturile mai cresc puțin față de ziua precedentă.

Joi, vremea se răcește din nou și vor fi ploi în majoritatea regiunilor, iar cantitățile de apă vor depăși 20 de l/mp mai ales în sud-est. La munte, la altitudini de peste 1500 de m vor fi precipitații mixte iar vântul se va intensifica pe parcursul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade în Transilvania și 25 de grade în estul Munteniei și Dobrogei.

Vremea în Europa

Atmosfera se menține închisă în majoritatea zonelor de pe continent, însă în Peninsula Iberică vremea va fi frumoasă și ușor mai caldă iar și nord-vest vor fi perioade cu înnorări și ploi torențiale.

În Peninsula Scandinavă vremea va fi rece cu precipitații sub toate formele, ploaie lapoviță și ninsoare.

În sud-estul continetului vântul va sufla cu putere și sunt posibile precipitații trecătoare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.