Ultimate magazine theme for WordPress.

Votează Destinațiile anului 2023, AICI. Săcuieu, singura comună participantă din zonă, are nevoie de voturi

0 858

Comuna Săcuieu participă la o competiție a destinațiilor turistice din România. Este singura comună din zona Huedin inclusă la categoria „Stațiuni turistice”. Poți susține Săcuieu, gratuit, printr-un simplu vot, urmând trei pași simpli.

CUM VOTĂM COMUNA SĂCUIEU

Dacă dorești să votezi comuna Săcuieu drept destinație turistică, trebuie să urmezi trei pași simpli.

Pasul 1: Este necesar să votezi în cel puțin 3 categorii. (pe lângă Săcuieu, care e la rubrica „Stațiuni turistice”, trebuie să mai votezi minim alte două categorii, spre exemplu „Comori naturale” și „Orașe care inspiră”);

Pasul 2: Apasă butonul „Trimite votul”;

Pasul 3: Intră în căsuța ta de email și caută emailul de la Destinația Anului. Confirmă votul dând click pe link-ul primit pe mail.

Pentru a începe votul, click AICI.

Comuna Săcuieu, declarată STAȚIUNE TURISTICĂ DE INTERES LOCAL

Guvernul României a adoptat miercuri, 28 decembrie 2022, Hotărârea pentru aprobarea atestării unor localități sau părți din localități ca stațiuni turistice de interes.

Comuna Săcuieu, alături de alte comune din țară și județul Cluj, a fost atestată drept stațiune turistică de interes local.

Avantajele acestui titlu sunt multe, printre care dezvoltarea infrastructurii ocupă locul cel mai important. Primarul din Săcuieu – Gheorghe Cuc spune că procesul de obținere a atestării nu a fost exagerat de greu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.