Ultimate magazine theme for WordPress.
HUEDUBAI-31-MARTIE

Vireagoș, calificat în cursa spre Gherla. De două ori a fost cu noroc, a treia oară se lasă cu bulău

0 1.795

Valentin Vireagoș, tânărul din Huedin condamnat cu suspendare în două dosare penale, a fost trimis în judecată în alt dosar. Dacă în primele două dosare a primit șansa de a se îndrepta, în al treilea îndeplinește toate condițiile pentru închisoare cu executare.

Vireagoș a fost condamnat cu suspendare, în 2021, pentru trafic de droguri în dosarul „Droguri la poalele Apusenilor”. În martie 2022, tânărul de 27 de ani a mai primit o șansă de la judecătorii de la Huedin. După ce a fost prins drogat la volan, în 17 octombrie 2021, el a fost condamnat cu suspendare și a primit un termen de încercare de trei ani.

În 13 iulie 2022, la Judecătoria Huedin s-a înregistrat dosarul penal în care Valentin Vireagoș a fost trimis în judecată pentru conducere fără permis. După ce a fost prins drogat la volan, tânărul a rămas fără dreptul de a conduce. Asta nu l-a împiedicat să urce la volan și să conducă. În 12 ianuarie 2022 a fost prins pe strada Crișului din Huedin.

LIBER

Pentru că fapta de conducere fără permis a fost săvârșită în perioada de supraveghere, având la activ și două condamnări definitive cu suspendare, Vireagoș este calificat pentru închisoare cu executare

După ce dosarul trece de camera preliminară a Judecătoriei Huedin, începe judecata tânărului. În faza de cameră preliminară, un judecător verifică legalitatea administrării probelor în faza de urmărire penală.

Pentru mai multe știri despre Valentin Vireagoș, click AICI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.