Ultimate magazine theme for WordPress.

VIOL la Ciucea. Un bărbat a abuzat-o sexual pe soția prietenului său

1 18.024

Un bărbat din Ciucea a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Huedin. Toderică Ruja este acuzat că a abuzat-o sexual pe o femeie din Ciucea, aceasta fiind soția celui mai bun prieten. Fapta ar fi avut loc ieri, 5 ianuarie 2023, în casa victimei. Violatorul are 52 de ani, iar victima 37.

Potrivit anchetatorilor, Toderică Ruja a mers în vizită la prietenul său din Ciucea. Omul a trebuit să plece de acasă, astfel că soția sa a rămas doar cu Ruja. Fiind beat, Ruja s-a năpustit asupra femeii prietenului său, a imobilizat-o în pat și a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el. Joi seara, la câteva ore de la faptă, Ruja a fost reținut pentru 24 de ore.

„Cercetările derulate de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au condus la stabilirea faptului că, la data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 16.00, în timp ce se afla la locuința unei femei în vârstă de 37 de ani, din comuna Ciucea, bărbatul, prin constrângere, ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta.

În baza probatoriului instrumentat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol”, precizează Iulian Timșa, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Vineri seara, individul a fost propus pentru arestare preventivă. Judecătoria Huedin a admis cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin și astfel a dispus arestarea preventivă a lui Ruja Toderică pentru o perioadă de 30 de zile, măsura putând fi prelungită.

„(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin şi, în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului R.T. – fiul lui …….., cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol, faptă prev. și ped. de art. 218 alin.1 din Codul Penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 06.01.2023 şi până la data de 04.02.2023, inclusiv. În temeiul art. 275 alin. 3 Cod proc.pen, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul avocatului din oficiu G.P. M., în cuantum de 340 lei se va elibera din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare cu inculpatul şi cu procurorul”, se arată în Încheierea Judecătoriei Huedin.

sursa: Judecătoria Huedin

Citește și … Răsturnare de situație în cazul violului de la Ciucea. Toderică Ruja, eliberat de îndată

1 Comentariu
  1. […] Citește și … VIOL la Ciucea. Un bărbat a abuzat-o sexual pe soția prietenului său […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.