Ultimate magazine theme for WordPress.

Vin zile de foc în Huedin și alte orașe din Transilvania. Ce recomandă primarul Moroșan

0 114

Miercuri și joi (2 și 3 august), valul de căldură se va intensifica şi va cuprinde toată țara, anunță Administrația Națională de Meteorologie, care a emis pentru Cluj și alte județe avertizare de cod portocaliu. Vremea va fi caniculară, indicele temperatură-umezeală (ITU) se va situa în general peste pragul critic de 80 de unităţi, iar local minimele nocturne nu vor coborî sub 20 de grade. În zona orașului Huedin, media temperaturilor maxime va fi de 35-37 de grade Celsius.

În Banat, Crișana, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei și în sud-vestul Olteniei disconfortul termic va fi deosebit de accentuat și se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse frecvent între 36 și 39 de grade.

Mircea Moroșan, primarul din Huedin, le recomandă cetățenilor să nu iasă din case la orele când arșița atinge cote alarmante și totodată spune că farmaciile din oraș, cișmeaua cu apă din centru și medicii le stau la dispoziție în caz de nevoie.

Notă: Valul de căldură va persista și la sfârșitul săptămânii.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.