Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Vandalism sancționat în TIMP RECORD, la Huedin

0 3.023

Un cititor INFO Huedin ne-a trimis imagini cu un grup, format din 5 tineri, care circula pe timpul nopții, pe strada Vlădeasa din Huedin. Unul dintre ei lovește din senin un coș de gunoi, pe care îl rupe. Imaginile în cauză au fost trimise către Poliția Huedin. Șefii au mobilizat în timp record lucrătorii, sâmbătă, iar cei identificați în doar câteva ore au fost sancționați. Au fost aplicate sancțiuni în valoare de aproape 10.000 de lei.

Imaginile cu cei 5 indivizi de etnie rromă au fost filmate de camerele de supraveghere în dimineața zilei de 10 aprilie 2021, în jurul orei 01:00.

Pe imagini se observă cum un grup de persoane se deplasează pe strada Vlădeasa, iar la un moment dat una dintre acestea lovește, din senin, un coș de gunoi pe care îl rupe. Vorbim de un obiect cumpărat din banii tuturor cetățenilor.

Imaginile în cauză au fost transmise de INFO Huedin către Poliția orașului Huedin, iar cei 5 tineri au fost identificați. Fiecare a primit câte o amendă pentru circulația după ora 20:00, conform reglementărilor în vigoare. La aceste sancțiuni s-au adăugat altele. Una pentru consum de alcool pe spațiul public, iar alte 5 sancțiuni pe legea 61/1991.

„La data de 10 aprilie, în urma activităților investigativ-operative, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Huedin au identificat un număr de cinci persoane cu vârste cuprinse între 15 și 43 de ani, din orașul Huedin, care în noaptea de 9/10 aprilie, s-ar fi deplasat pe strada Vlădeasa din același oraș, fără a respecta dispozițiile Legii 55/2020 referitoare la interdicția deplasării pe drumurile publice pe timp nopții. Totodată, în urma vizionării imaginilor surprinse, s-a stabilit faptul că minorul de 15 ani, ar fi lovit o pubelă amplasată pe aceeași stradă. În baza celor constatate, cele cinci persoane au fost sancționate contravențional în baza Legii 55/2020 pentru încălcarea normelor privind restricțiile de deplasare pe drumurile publice și în baza Legii 61/1991R cu amenzi în valoare de 9.500 de lei”, precizează Beatrice Milonean, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.