Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Un bărbat din Gârbău și-a măcelărit propriul corp. A fost găsit mort după două zile

0 207

Alcoolul i-a luat mințile unui bărbat de aproximativ 45 de ani, din comuna clujeană Gârbău. Acesta și-a măcelărit propriul corp, iar cadavrul i-a fost găsit după două zile, într-o baltă de sânge. Criminaliștii și polițiștii au fost șocați de brutalitatea cu care clujeanul și-a luat viața.

AVOCAT

Joi, alarma a fost dată la 112 de către doi vecini ai bărbatului. Îngrijorați că nu l-au mai văzut de două zile și știind că vecinul lor consumă alcool în exces, cei doi s-au dus să afle ce se petrece. Curiozitatea lor a venit și din faptul că ușa de la poartă a rămas deschisă de două zile.

ALESIA

Când a vrut să intre în locuință, unul dintre vecini l-a văzut pe bărbat prăbușit în holul casei, într-o baltă de sânge. Speriat, cel care a făcut descoperirea macabră a sunat la 112.

Polițiștii și criminaliștii care au ajuns la fața locului au fost șocați de scenele văzute. Sinucigașul și-a măcelărit propriul corp. Mâinile, picioarele, cutia toracică și abdomenul prezentau urme de tăieturi adânci. Anchetatorii spun că nu există indicii că ar fi vorba de o crimă. Medicii arată că moartea a fost lentă și extrem de dureroasă.

Nici vecinii bărbatului nu cred că este vorba despre o crimă. Ei spun că vecinul lor și-a pierdut mințile după divorț, a început să consume alcool în exces, pe durate lungi de timp, iar într-un final acesta și-ar fi făcut rău din cauza halucinațiilor. Grav este că până zilele trecute, sinucigașul a făcut taxi în Cluj-Napoca, spun cei care l-au cunoscut.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.