Ultimate magazine theme for WordPress.

VIDEO – Un adolescent exemplu s-a spânzurat la Vișagu

0 370

Un adolescent de 17 ani dat exemplu de familie și localnicii din Vișagu, comuna Săcuieu, s-a spânzurat sâmbătă. Tatăl și-a găsit băiatul mort, agățat de un copac din spatele casei. Se pare că adolescentul a fost stresat cu examenele de Bacalaureat și ar fi clacat. De altfel, tânărul a fost într-un stres continuu cu școala. Până în clasa a VII-a elevul învățase la o școală din Spania, acolo unde fusese cu părinții, după care s-a întors în România și a avut de recuperat foarte multă materie. 

Ieri dimineață, familia băiatului s-a dus la munca câmpului. L-au lăsat pe adolescent să doarmă pentru a-și reface forțele după examenele de la Bacalaureat. La prânz, tatăl și-a găsit fiul spânzurat de un copac din gospodărie. Medicii de la ambulanță le-au spus membrilor familiei că tânărul și-a luat viața de câteva ore, era inert.

Oamenii din satul Vișagu sunt șocați de gestul tânărului. Acesta era silitor la școală, cuminte și din familie bună.

Tatăl i-a povestit reporterului INFO Huedin că băiatul lui cel mare era extrem de silitor la școală, luase media 8,70 la examenul de Bacalaureat și joi se înscrisese la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, acolo unde își dorise. Bărbatul a văzut că băiatul lui și-a schimbat comportamentul încă dinaintea BAC-ului, a vorbit cu el și a fost asigurat că totul este în regulă.

Acum, rămas fără unul dintre băieți, clujeanul a găsit explicația pentru gestul fiului său. Până în clasa a VII-a adolescentul a învățat la o școală din Spania, după care s-a întors în România pentru a studia. A fost multă materie de recuperat, iar copilul a trebuit să se adapteze unor noi cerințe și a fost într-un stres continuu. Deși obținuse înscrierea la facultatea dorită, se pare că tânărul a clacat tocmai când trecuse de greu.

În timp ce tatăl crede că băiatul și-a luat viața din cauza stresului acumulat cu învățatul, surse din anchetă spun că băiatul ar mai fi amenințat cu sinuciderea și se părea că ar avea și ceva probleme în dragoste. Ancheta începută de oamenii legii va stabili cauza exactă care a dus la această sinucidere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.